تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۷
کد خبر: ۲۴۵۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بارش شدید باران از اواخر وقت فردا درخوزستان

مدیر کل هواشناسی خوزستان از بارش شدید باران از اواخر وقت فردا در خوزستان خبر داد و گفت: احتمال آبگرفتگی معابر و روان شدن سیلاب نیز وجود دارد.

مسعود دهملایی اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی و  خروجی مدل‌های پیش‌بینی عددی هواشناسی خوزستان نشان دهنده‌ ورود سیستم بارش‌زایی از اواخر روز یکشنبه لغایت صبح روز سه شنبه در استان خوزستان است.

وی افزود: از اواخر وقت روز یکشنبه بارش باران و رعد و برق، وزش باد قابل ملاحظه، آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مواج شدن سواحل خلیج فارس به ویژه در روز دوشنبه وجود خواهد داشت.

مدیر کل هواشناسی خوزستان  خاطر نشان کرد: در لایه میانی جو تا اوایل روز یکشنبه استان خوزستان در دامنه امواج پایدار قرار گرفته است و پس از آن خط ناپایدار لایه میانی جو سبب افزایش ابر و رگبار و رعد و برق و وزش باد در روز دوشنبه در استان می‌شود.

وی درباره شرایط جوی استان تاکید کرد: آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی به ویژه در مناطق مرتفع استان و وزش باد همراه خواهد بود.

دهملایی خاطر نشان کرد: وضعیت هوا، صاف تا کمی ابری همراه با مه رقیق جهت باد، شمال غربی سرعت باد، 10 تا 30 کیلومتر در ساعت و ماکزیمم سرعت باد 35کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی تاکید کرد: در شبانه روز گذشته آبادان با 25.3 و دهدز با 8.3 درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش شده‌اند.

مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
فرید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
0
0
با تشکر فزاوان
captcha
آخرین اخبار