نماینده آستان قدس رضوی در حاشیه بهرهبرداری از پایگاه اورژانس جادهای شهرستان هویزه بیان کرد: امروز همچنین در قالب طرح مواسات کمکهای مومنانه، یکهزار و ۶۰۰ بسته معیشتی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان به مبلغ هشت میلیارد ریال تامین شد تا بین نیازمندان هویزه توزیع شود.
آقا استاد آقا گفت: همچنین امروز پایگاه اورژانس جادهای هویزه پس از ۶ ماه از آغاز ساخت آن تکمیل، و بهرهبرداری شد.
وی افزود: امروز همچنین بخش زایمان بیمارستان هویزه که بازسازی آن از مرداد آغاز شده بود به بهرهبرداری رسید.
نماینده آستان قدس رضوی ادامه داد: این خدمات در مقابل مردم ولایت مدار خوزستان کوچک است.
رییس دانشگاه علومپزشکی اهواز نیز در این آیین بیان کرد: پایگاه اورژانس هویزه چهارمین پایگاه در این شهرستان است که میتواند به هفت هزار نفر خدمات ارایه دهد.
محمد حسین سرمست افزود: این پایگاه با همکاری آستان قدس رضوی و شرکت نفت با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال ساخته شد و ۲۰ میلیارد ریال نیز برای تامین آمبولانس و تجهیزات هزینه شده است.