تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۲۴۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

روشن كردن كولر خودرو 15 درصد به نرخ كرايه اضافه مي‌كند

رييس اتحاديه تاكسي‌سرويس‌هاي اهواز گفت: خدمات تاكسي‌سرويس‌ها بر اساس نرخ‌نامه مصوب ارائه مي‌شود و به اين ترتيب همه رانندگان شاغل در تاكسي‌سرويس موظف‌اند نرخ‌نامه مصوب را در داشبورد خودرو نگهداري كنند تا در صورت درخواست مسافر، نرخ‌نامه قابل ارائه باشد.

به گزارش خوزنیوز، مهدي ‌قاطع در گفت‌وگو با  ایسنا اظهار كرد: همه رانندگان شاغل در تاكسي‌سرويس‌ها در صورت درخواست مسافر موظف به ارائه نرخ‌نامه مصوب هستند و اگر راننده‌اي نرخ‌نامه را به همراه نداشته باشد و يا از ارائه آن به مسافر خودداري كند، مسافر اين حق را دارد كه مورد را به اتحاديه تاكسي‌سرويس‌ها گزارش كند.

http://khouzestan.isna.ir//Files/News/Image/13903/19189.jpg

وي افزود: پيش از اين نرخ خدمات تاكسي‌سرويس‌ها بر اساس زمان ارائه خدمات بود، ولي اكنون نرخ‌نامه بر اساس مسافت تغيير كرده است. اندازه نرخ‌نامه‌هاي جديد بزرگ‌تر از نرخ‌نامه‌هاي قبلي است و به همين دليل امكان نصب آن بر روي شيشه خودرو وجود ندارد، با اين وجود راننده موظف به نگهداري آن درون داشبورد خودرو است.

قاطع درباره تغيير تعرفه خدمات تاكسي‌سرويس‌ها در صورت روشن بودن كولر خودرو، تصريح كرد: درصورت درخواست مسافر، راننده موظف به روشن كردن كولر خودرو است و به اين ترتيب تنها 15 درصد به نرخ كرايه افزوده مي‌شود.

رييس اتحاديه تاكسي‌سرويس‌هاي اهواز با انتقاد از سهميه اندك بنزين تاكسي‌سرويس‌ها خاطرنشان كرد: سهيمه بنزين خودروهاي فعال در تاكسي‌سرويس‌ها تنها 300 ليتر در ماه است و كارت‌هاي سوخت بسياري از آژانس‌ها از تعداد خودروهاي فعال در آن آژانس كمتر است.
captcha
آخرین اخبار