تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۷
کد خبر: ۲۴۳۸۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف زمین خواری 360 میلیاردی در خوزستان

 فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف زمین خواری به ارزش 360 میلیارد ریال در خوزستان خبر داد.

 به گزارش خوزنیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "سید محمد صالحی" با اعلام این خبر عنوان داشت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با زمین خواری و تصرف غیر قانونی اراضی ملی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی با اشراف اطلاعاتی طی یک ماه گذشته 5 پرونده با موضوع زمین خواری را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی های بعمل آمده مشخص شد، زمین خواران با اقدامات غیر قانونی 120 هزار متر مربع از اراضی ملی متعلق به یکی از سازمان‌ های دولتی را به تصرف خود در آورده‌ اند، افزود: پس از تحقیق و اطمینان از موضوع با هماهنگی مرجع قضائی 5 متهم این پرونده دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: کارشناسان ارزش این زمین را 360 میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار صالحی تاکید کرد: پلیس با آمادگی کامل و بدون هرگونه مماشاتی با سودجویان و اخلال گران نظم و امنیت اقتصادی برخورد می کند.

captcha
آخرین اخبار