تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۲
کد خبر: ۲۴۳۵۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خیرین خوزستان سه هزار میلیارد ریال برای ساخت مدرسه متعهد شدند

  معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان گفت: خیرین مدرسه ساز این استان سه هزار میلیارد ریال برای اجرای ۱۲۰ طرح آموزشی متعهد شدند.

سیدمحمود میر اظهار داشت: این طرح های آموزشی در قالب مدارس یک تا ۲۴ کلاسه در سال جاری تعهد شده و دولت نیز برای تکمیل آنها کمک می کند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر چهار واحد آموزشی در شهرستان خرمشهر آماده افتتاح است که امروز مدرسه ۱۰ کلاسه مسکن مهر با مشارکت بانک مسکن در زمینی به وسعت پنج هزار مربع و ۲ هزار مترمربع زیربنا با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

وی به دیگر طرح های آموزشی در دست اجرا در خرمشهر اشاره کرد و گفت: مدرسه قلم چی، هنرستان کارودانش و ۲ پروژه آموزشی دیگر در خرمشهر در دست اجرا است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

طی ۲سال اخیر خوزستان در امر ساخت کلاس درس با مشارکت خیران رتبه نخست کشور را کسب کرده است، در این مدت بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ کلاس درس در این استان ساخته شده است.

سازمان نوسازی مدارس کشور ۲ هزار و ۹۵۰ طرح آموزشی به استعداد۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس در دهه فجر امسال افتتاح کرد که سهم استان خوزستان ۵۰ پروژه در قالب ۱۸۰ کلاس درس در نقاط مختلف این استان بود.


مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار