تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
کد خبر: ۲۴۲۳۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

175 کيلوگرم مواد مخدر در یک خودرو

 فرمانده انتظامي استان از کشف 175 کيلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در شهرستان هفتکل خبر داد، گفت: در این رابطه یک خودرو توقیف و 2 متهم دستگیر شدند.

به گزارش خوزنیوز و به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار"سید محمد صالحی " در تشريح جزئیات اين خبر گفت: در اجرای رصد وکنترل عناصر اصلی قاچاق مواد مخدر، ماموران پلیس مبارزه بامواد مخدر استان، با کار اطلاعاتی مبنی بر حمل مواد مخدر توسط سوداگران مرگ در محدوده شهرستان"هفتکل" دریافت کردند كه تیم های عملیاتی برای بررسی موضوع اعزام شدند.

وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در یک عملیات خودروی سواری حامل مواد مخدر را شناسایی، با علایم هشدار دهنده به راننده خودرو دستور ايست داده که راننده خودرو با مشاهده مأموران بر سرعت خودرو افزوده و متواری شد، مأموران پلیس خودروی حامل مواد مخدر را تعقيب و با اقدامات پليسي با رعايت قانون به كارگيري سلاح آن را متوقف كردند.

سردار صالحی در ادامه با بیان اینکه در این عملیات 2 قاچاقچی مواد مخدر دستگیر که یکی از متهمان بر اثر تیر اندازی زخمی شد، بیان داشت: ماموران پلیس در بازرسی از خودروی توقیفی 175 کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف کردند.

فرمانده انتظامي استان خوزستان در خاتمه با اشاره به اينکه متهمان پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده و مواجهه با هرگونه موارد مشکوک موضوع در اسرع وقت از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.
captcha
آخرین اخبار