تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۲۴۰۳۸۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بذر اصلاح شده و با کیفیت در اختیار کشاورزان قرار بگیرد

  معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: باید بذر اصلاح شده و با کیفیت مطلوب در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.

تورج نوروزی در جلسه کمیته بذر استان خوزستان بر پیگیری تسهیلات بانکی جهت ارائه به شرکت‌های تولیدکننده بذور تاکید کرد و افزود: درخواست مجوز سایر بذور نیز باید پیگیری شود.

وی تصریح کرد: بذر به عنوان اولین و مهمترین فاکتور تولید محصول زراعی است و باید بذر اصلاح شده و با کیفیت مطلوب در اختیار کشاورزان قرار بگیرد و هیچ کمبود بذری برای سال آینده قابل قبول نیست.

رنجبر رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال نیز در این جلسه اظهار کرد: کل بذور گندم خریداری شده استان در طبقات مختلف در سال ۱۴۰۰- ۱۳۹۹،۵۶ هزار تن و بذر استحصالی ۲۵ هزار تن است.

  وی افزود: ۴۵ درصد این بذور فرآوری شده و ۳۱ هزار تن در کل طبقات باقی مانده است.

رنجبر با بیان اینکه بیش از ۱۱ هزار و ۳۵۸ هکتار از اراضی زیر کشت این بذور رفته است، تصریح کرد: نیاز استان به بذر گواهی شده حداقل ۵۵ هزار تن است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار