تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۰
کد خبر: ۲۳۹۵۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اختصاص اعتبار برای تکمیل شبکه فاضلاب مسکن‌مهر امیدیه

۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تکمیل شبکه فاضلاب مسکن‌مهر ۶۰ هکتاری امیدیه اختصاص یافت.
 نماینده بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان، بندر امام‌خمینی و بخش جولکی در مجلس درباره تکمیل شبکه فاضلاب مسکن‌مهر ۶۰ هکتاری امیدیه گفت:  با هدف پیگیری مشکلات مسکن مهر ۵۵ و ۶۰ هکتاری امیدیه و مسکن مهر هندیجان جنوبی، با مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان دیدار و گفتگو شد.

اختصاص اعتبار برای تکمیل شبکه فاضلاب مسکن‌مهر امیدیه

حبیب آقاجری تصریح کرد: در این نشست مقرر شد؛ اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل شبکه فاضلاب مسکن مهر ۶۰ هکتاری اختصاص یابد تا پس از حل مشکل فاضلاب، معابر این منطقه نیز آسفالت شود.

آقاجری افزود: دستور معاون وزیر راه و شهرسازی برای تامین اعتبار به جهت تکمیل شبکه فاضلاب مسکن مهر ۵۵ هکتاری امیدیه به اداره کل راه و شهرسازی ابلاغ شد و در این نشست مقرر شد اداره کل نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز برای آماده‌سازی اراضی در اصلاحیه برنامه اجرایی اقدام کند.

 وی ادامه در پایان یادآورشد: تسریع در روند کار و رفع مشکلات مسکن‌مهر جنوبی هندیجان را از مدیر کل راه و شهرسازی استان در دستور کار قرار گرفت.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار