تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۲
کد خبر: ۲۳۸۸۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بیان کرد؛

پروژه‌های پژوهشی باید به ارتقای ارزش افزوده منجر شوند

پروژه‌های پژوهشی باید به ارتقای ارزش افزوده منجر شوند

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر توجه به زنجیره ارزش و کسب ارزش افزوده علمی در انجام پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست تجلیل از پژوهشگران برتر مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اهمیت حوزه پژوهش و فناوری افزود: کشور ما در شرایط حساسی قرار دارد و پرداختن به حوزه پژوهش و تقویت آن، بسیار حایز اهمیت است.

وی افزود: حرکت به سمت رویکرد مطالعه‌محور، خلق و بهره‌گیری از دانش و توجه به اصل نوآوری، باید در اولویت برنامه‌های ما باشد که لازمه آن، توجه به نیروی انسانی و احصای ایده‌ها و فکرها است.

دانشی ادامه‌داد: زمانی می‌توان از موفقیت در عرصه پژوهش و فناوری صحبت کرد که نگاه ما چه در حوزه پایین دست و چه بالادست، به سمت زنجیره ارزش باشد و این بدان معناست که با مدنظر قراردادن اقتصاد پروژه‌ها، به تقویت ارزش افزوده برسیم.

احیای جایگاه تراز اول مناطق نفتخیز هدف پژوهش‌ها باشد

وی بیان کرد: ارتقای جایگاه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به‌عنوان شرکت تراز اول منطقه باید در هدف‌گذاری پروژه‌های پژوهشی دیده شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: از پژوهشگرانی که به چاپ کتاب بامحتوای فاخر و علمی اقدام کنند، تمام قد حمایت خواهیم کرد چرا که معتقدیم هرگونه هزینه در این حوزه به‌نوعی‌ سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

در این نشست دستاوردهای حوزه پژوهش صنعت نفت در جنوب و همچنین مهمترین چالش‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی اداره پژوهش و فناوری مورد بررسی قرار گرفت و از  "محمد نیسی پور"، "مهدی سالاری" و "علی‌قنواتی نسب" به عنوان پژوهشگران برتر این شرکت تجلیل شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار