تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
کد خبر: ۲۳۸۷۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت در "ماهشهر"

 فرمانده انتظامی ماهشهر ازدستگیری قاتل و کشف سلاح کمتر از ۲۴ ساعت در این شهرستان خبر داد.

 به گزارش خوزنیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "فرشاد کاظمی"  گفت:‌ در پی وقوع یک فقره تیراندازی منتهی به قتل در بندر امام خمینی(ره)  این شهرستان ، بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی و پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: عوامل انتظامی و پلیس آگاهی پس از بررسی های تخصصی از صحنه جرم و استماع اظهارات مطلعین، ضاربین با هویت های معلوم را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی هر دو ضارب را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر با بیان اینکه احدی از متهمین دستگیر شده در تحقیقات پلیس به قتل عمد با انگیزه موضوعات مالی اعتراف کرده، ادامه داد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ کاظمی تصریح کرد: از متهمین دستگیر شده یک قبضه سلاح کلاشینکف به کار گیری شده در قتل کشف و ضبط گردید.
captcha
آخرین اخبار