تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵
کد خبر: ۲۳۵۸۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

توقیف خودروی شوتی حامل کالای قاچاق

 رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از توقیف یک دستگاه خودروی شوتی مزدا حامل کالای قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال در محور آزادراه خلیج فارس خبر داد.
 به گزارش خوزنیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "سعید شعبان" در بیان جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای شناسایی و مقابله با فعالیت خودروهای شوتی حامل کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی استان، یک دستگاه خودروی شوتی مزدا حامل کالای قاچاق را در آزادراه خلیج فارس شناسایی و طی یک عملیات متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیفی تعداد 33 دستگاه لوازم برقی خانگی فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف و در همین ارتباط یک متهم نیز دستگیر شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی محموله‌های کشف شده را بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد کردند، بیان داشت: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل اداره تعزیرات حکومتی داده شد.

captcha
آخرین اخبار