تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۷
کد خبر: ۲۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سرنوشت تلخ چاق‌ترین زن خوزستان و ایران +عکس

چاق‌ترین زن ایران با 350 کیلوگرم وزن در خانه‌شان تحت درمان است و پزشکان حال عمومی وی را مساعد توصیف کرده‌اند. این زن که از چاقی مفرط رنج می‌برد و این موضوع موجب بروز بیمارهای مرتبط دیگری در وی شده است، در خانه و با برخی پزشکان متخصص به رایگان تحت درمان است و این در حالی است که خواهر وی به همین دلیل در تابستان سال پیش جان باخت.

سرپرست تیم پزشکی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز که معالجه یکی از زنان چاق‌ ایران در اهواز را به عهده دارد پس از معاینه این بیمار در خانه، حال وی را مساعد توصیف کرد.

دکتر عبدالله صرامی، پزشک معالج و سرپرست تیم پزشکی بهداشت و درمان اهواز حال عمومی خانم مجدم که از چاقی مفرط رنج می‌برد را تقریبا مساعد عنوان کرد و افزود: در حال حاضر از نظر عفونت‌های پوستی مشکل حادی وجود ندارد و عفونت‌های قبلی نیز بهتر شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه در ارتباط با دردهای عضلانی اسکلتی که به هر دو پای بیمار انتشار یافته، محدودیت تشخیصی داریم به خاطر آنکه وزن زیاد بیمار اجازه انجام ‌MRI را نمی‌دهد و تنها کاری که ما می‌توانیم انجام بدهیم درمان علامتی است.

وی در ادامه با بیان اینکه وزن بسیار بالای بیمار موجب شده درمان با احتیاط انجام شود، افزود: ما حتی قادر نیستیم وزن بیمار را اندازه بگیریم چراکه وی به دلیل چاقی مفرط عملا بی‌حرکت است.

خانم مجدم 50 ساله نیز درباره شرایط جسمانی‌اش گفت: حدود یک و نیم ماه است که ازکمردرد شدید رنج می‌برم و چون عملا هیچگونه حرکتی ندارم این درد روزبه‌روز تشدید می‌شود.
 

وی افزود: من از بدو تولد چاق بودم اما از 3 سال پیش وزنم یکباره افزایش پیدا کرد به طوری که امکان هرگونه تحرکی از من سلب شد و به کلی زمینگیر شدم.

تابستان گذشته نیز خواهر 65 ساله وی بر اثر چاقی مفرط و ابتلا به دیابت با 350 کیلو وزن پس از معالجات بسیار درگذشت.

تیم پزشکی بهداشت و درمان اهواز که معالجه وی را نیز به عهده داشت پس از انجام معاینات و بررسی آزمایشات متعدد اعلام کرد راه قطعی برای درمان این نوع چاقی وجود ندارد و هرگونه عمل جراحی به منظور کاهش وزن، ممکن است موجب مرگ شود. تیم پزشکی متشکل از پزشکان متخصص بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز از مدت‌ها پیش معالجه این 2 خواهر را به صورت رایگان به عهده گرفته‌اند.


منبع: وطن امروز

غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
0
0
سلام من خودم دچار چاقی بودم که به کم خوردن و ورزش جواب نمی داد پس از مطالعه زیاد متوجه شدم به گلوتن حساسیت دارم و همین عامل باعث پرخوری و ولع من به غذا می شد پس گندم و جو و نان و بیسکویت و هر چیز که در آن گلوتن بود را حذف کردم و به حداقل رساندم. ولع من به غذا از بین رفت و به راحتی وزن کم کردم. لطفا به پزشکان این خانم بگویید منابع گلوتن را از رژیم غذایی ایشان حذف کنند تا روده هایش ترمیم و سوخت و سازش به تدریج طبیعی بشود و آنوقت شروع یه کاهش وزن خواهد کرد. لطفا این پیام را به این خانم برسانید.
captcha
آخرین اخبار