تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
کد خبر: ۲۳۳۸۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دانشگاه علوم پزشکی آبادان خواستار برخورد جدی با عوامل ضرب و جرح پزشک شادگانی

مراجع انتظامی پیگیر دستگیری عاملان هتک حرمت و ضرب و جرح پزشک شادگانی باشند.
 دانشگاه علوم پزشکی آبادان در محکومیت چنین برخوردی بیانیه صادر کرد.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: در روز‌هایی که از جان‌گذشتگی پزشکان کشورمان الگو و اسوه ایثار شده است، رخ دادن برخی از اتفاقات، کوهی از درد و غم را نه تنها بر قلب فعالان عرصه سلامت بلکه بر روح ملت شریف، قدرشناس و ولایتمدار ایران اسلامی می‌نشاند.
مجموعه دانشگاه علوم پزشکی آبادان، ضمن محکوم کردن شدید هتک حرمت و ضرب و جرح پزشک دلسوز و متعهد شاغل در شهرستان شادگان توسط افراد مشخص، از نیرو‌های خدوم انتظامی و مراجع محترم قضایی تقاضا دارد با پیگیری جدی و سریع این موضوع تا کسب نتیجه و محکوم کردن هتاکان، تسلی خاطری برای این عزیز زحمتکش و همه مجموعه جان بر‌کف حوزه سلامت کشور باشند.
امید است ضمن برخورد شدید و اعمال سخت‌ترین مجازات برای چنین افرادی، درس عبرتی بزرگ برای همه برهم زنندگان امنیت و سلامت روانی جامعه محقق شود.

شب گذشته حدود ساعت ۲۰ و سی دقیقه، برخی برهم زنندگان امنیت، این پزشک متخصص پاتولوژی را با همراهان، در مسیر بازگشت به منزل متوقف و به شدت مورد ضرب و جرح قرار داده اند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار