تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶
کد خبر: ۲۳۲۵۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تعویض لوله پلی اتیلن به منظور جلوگیری از قطع آب در بندر امام خمینی (ره)

سرپرست اداره آبفا بندر امام خمینی (ره) گفت: تعویض ۱۱۰ متر لوله پلی اتیلن در اتوبان بندر امام خمینی (ره) به منظور جلوگیری از قطع آب و ایجاد تنش آبی انجام شد.
  محمدرضا طریقی افزود: با همت و تلاش مجموعه آبفا، لوله پلی اتیلن جدید پس از تهیه و حمل به محل حادثه، طی عملیات برشکاری و جوشکاری طی یک روز انجام شد. 

وی بیان کرد: نیرو‌های پرتلاش اداره آبفا این شهر در روز تعطیل اربعین حسینی همچنان برای خدمات رسانی به مردم پای کار بودند.

طریقی ادامه داد: با توجه به اینکه در این وضعیت تنش آبی، آتش زدن لوله آب شرب (برای سومین مرتبه) می‌تواند ایجاد بحران نماید باز هم از دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی درخواست می‌شود با ورود و پیگیری موضوع و دستگیری و مجازات عاملان این عمل مجرمانه از تکرار چنین اتفاق‌هایی جلوگیری شود.
مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار