تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۲۳۲۲۸۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

زائران دارای روادید اضطراری امکان خروج از مرز شلمچه را دارند

 معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر با تاکید بر بسته بودن مرز شلمچه گفت: فقط زائران اربعین حسینی که دارای روادید اضطراری هستند امکان خروج از گذرگاه مرزی شلمچه را دارند.

محمدحیدری با بیان اینکه زائران دارای گذرنامه اما فاقد روادید امکان خروج از مرز شلمچه را ندارند اظهار داشت: زائران اربعینی که روادید سفر هوایی به عراق را دارند بر اساس موافقت دولت عراق می‌توانند روادید خود را به زمینی تبدیل کنند.

وی افزود: در این راستا نماینده کشور عراق برای تبدیل روادید هوایی به زمینی در بخش عراقی مرز شلمچه مستقر شده است.

حیدری با بیان اینکه جمعه شب افرادی که روادید هوایی را باطل و روادید جدید زمینی دریافت کردند موفق به عبور از مرز شلمچه شدند افزود: مرز شلمچه برای زائران فاقد روادید که فقط گذرنامه در دست دارند بسته بوده و این افراد امکان خروج از مرز را ندارند.

وی گفت: در صورتی که کشور عراق موافقت خود را برای بازگشت زائران اربعین از مرز شلمچه اعلام کند امکانات لازم برای خدمات رسانی به زائران در این گذرگاه مرزی فراهم خواهد شد.

حیدری با بیان اینکه تا این لحظه اجازه برپایی موکب برای خدمات رسانی به زائران در مسیر شلمچه داده نشده است گفت: پیش‌بینی می‌شود برای بازگشت زائران از مرز شلمچه و خدمت رسانی به آنها اجازه برپایی موکب در این مرز داده شود.

کشور عراق برای اربعین امسال با ورود هوایی ۶۰ هزار زایر ایرانی با شرایط خاص موافقت کرده است.

مرز بین‌المللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق قرار دارد.


مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار