تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۲۲۸۸۱۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیش از ۲۶ هزار راس دام در مناطق صعب العبور اندیکا واکسینه شدند

متوسل از خدمات رسانی به دامداران عشایری اندیکا در مناطق ییلاقی کم‌برخوردار و صعب‌العبور خبر داد.
 رضا متوسل سرپرست اداره دامپزشکی اندیکا گفت: به منظور خدمات رسانی به دامداران عشایر مستقر در مناطق ییلاقی دشت آبدار و دشت بی آب و الرد منطقه کمفه خدمات دامپزشکی از جمله مایه کوبی دام سبک (گوسفند و بز) و آموزش‌های چهره به چهره در این مناطق به دامداران ارائه گردید.

او افزود: بیش از ۲۶ هزار راس دام سبک در مناطق ییلاقی اندیکا بر علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در طی ۴ شبانه روز ایمن سازی شدند.

متوسل بیان کرد: خدمت رسانی در مناطق محروم و دور افتاده جزو سیاست‌های حمایتی و از اولویت‌های اداره کل دامپزشکی است که در همین جهت گروهی متشکل از دامپزشکان و اکیپ‌های مایه‌کوبی با تجهیزات کافی به این مناطق ییلاقی صعب‌العبور و کم‌برخوردار اعزام شده و به ارائه خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی نظیر واکسیناسیون، سم پاشی و آموزش دامداران در این مناطق می‌پردازند.

شایان ذکر است این مناطق در شرق اندیکا و هم مرز با استان چهارمحال و بختیاری واقع شده اند که جهت دسترسی به این مناطق اکیپ‌های عملیاتی دامپزشکی می‌بایست با استفاده از چهارپایان خود را به عشایر مستقر برسانند.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار