تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۶
کد خبر: ۲۲۷۹۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در برابر گل گهر مغلوب شد

  تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در هفته بیست و نهم مسابقات لیگ برتر برابر حریفش تن به شکست داد.

به گزارش خوزنیوز و به نقل از  ایرنا تیم های نفت مسجدسلیمان و گل گهر یکشنبه شب در ورزشگاه شهید بهنام محمدی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر یک گل گهر به پایان رسید.

در این دیدار فرهاد کرمانشاهی، سیروان قربانی، بهروز نوروزی‌فرد، سعید کریمی، مهران امیری، سجاد جعفری، مسلم مجدمی، محمد بلبلی، فرید بهزادی کریمی، ساسان حسینی و میرهادی میر جوان ترکیب نفت مسجدسلیمان را تشکیل دادند.

همچنین مهرداد بشاگردی، علیرضا آرتا، آرمین سهرابیان، محمد آقاجانپور، میلاد زکی‌پور، علیرضا علیزاده، احمدرضا زنده‌روح، علی‌اصغر عاشوری، سعید صادقی، مرتضی تبریزی و یونس شاکری برای گل گهر به میدان رفتند.

در دقیقه سه بازی سعید صادقی از درون محوطه جریمه دروازه تیم نفت مسجدسلیمان را باز کرد همچنین مرتضی تبریزی گل دوم گل گهر را به ثمر رساند.

میرجوان تک گل نفت مسجدسلیمان را در این بازی به ثمر رساند.

تیم های گل گهر و نفت مسجدسلیمان با احتساب این بازی ۴۴ و ۲۸ امتیازی شده و در مکان های چهارم و سیزدهم قرار گرفتند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار