تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۸
کد خبر: ۲۲۷۵۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فعالسازی هشت مرکز واکسیناسیون کرونا در اهواز

  معاون برنامه ریزی فرماندار اهواز گفت: هشت مرکز برای انجام گسترده واکسیناسیون عمومی کرونا در اهواز در نظر گرفته شده است.

حسن احمدی دوشنبه در بازدید از مراکز واکسیناسیون کرونا در اهواز  با اشاره به واکسیناسیون گسترده در مناطق مختلف این شهرستان افزود: واکسیناسیون عمومی به صورت تجمیعی در هشت نقطه اهواز توسط مراکز بهداشت شرق و غرب وبا حضور بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان در حال انجام است.

وی ادامه داد: واکسیناسیون در مجتمع ورزشی بانک صادرات در کوی مجاهد ، سالن خلیج فارس نمایشگاه های بین المللی، پایگاه تجمیعی واکسیناسیون شماره ۱ ملی راه ، پایگاه تجمیعی واکسیناسیون شماره ۲ در شهرک نفت ، پایگاه تجمیعی واکسیناسیون شماره ۳ در منطقه سپیدار و سالن شهید سالمی آموزش پرورش ناحیه ۲ در منطقه شرق اهواز در حال انجام است.

نماینده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت و کنترل کرونا استان خوزستان از فعالسازی سه مرکز دیگر خبر داد و گفت: در روزهای آینده تالار کتابخانه مرکزی در ساحل کیانپارس، مصلای مهدیه امام خمینی(ره) و سالن مجتمع ورزشی ۱۳ آبان در منطقه امانیه به عنوان سه مرکز دیگر واکسیناسیون کرونا فعال می شوند.

احمدی افزود: فرایند تزریق واکسن کرونا به ترتیب رده های سنی اعلام و پس از ثبت نام افراد در سامانه Salamat.gov.ir و دریافت نوبت در مراکز واکسیناسیون انجام می شود.

به گزارش ایرنا، سامانه واکسیناسیون برای ثبت نام افراد بالای ۵۰ سال خوزستانی فعال شده و افراد می توانند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کنند.

شهروندان می توانند پس از ثبت نام و دریافت پیامک با در دست داشتن کارت ملی  به مراکز بهداشتی برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

هم اکنون یک شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۱۶ شهرستان نارنجی و ۱۰ شهرستان زرد کرونایی هستند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار