تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۲۲۶۸۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شریعتی: ایثارگران در نهایت مظلومیت زندگی می کنند
 نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی گفت: ایثارگران که زمانی برای دفاع از وطن، سینه خود را سپر کردند اکنون در نهایت مظلومیت زندگی می کنند.

محمدباقر شریعتی  اظهار کرد: دفاع مقدس، دفاعی است که تا دنیا دنیاست در حافظه تاریخ و در خاطره نسلها خواهد ماند. در میدانی که از یک سو جوانان ما با دستان خالی و حداکثر با سلاحی سبک اما قلبی آکنده از ایمان و عشق و شجاعت و از سوی دیگر سربازان دشمن با مهلکترین و پیشرفته ترین جنگ افزارها اما با قلبی مملو از ترس و خالی از هرگونه احساس و انگیزه پاک انسانی بودند.

وی افزود: اکنون بیش از 20 سال از پایان دفاع مقدس می گذرد و جوانان آن روزهای میدان نبرد، به میانسالی پا می گذارند با موهای سفید و دریایی از خاطرات که بسیاری از آنها را تنها در دل خود نگه داشته اند و رنجها و دردهایشان را فقط با معبود خود در میان می گذارند.

شریعتی عنوان کرد: اما صرفنظر از اینکه رزمندگان ما در این سالها چگونه زیسته اند و در دنیای مادی و منفعت طلب امروز، بر مردان ایمان و اخلاص چه می گذرد، سئوالی که هر یک از ما خصوصا مسئولین باید از خود بپرسند این است که آیا جامعه دِین خود را به این مردان خاموش و بی ادعا ادا کرده اند یا خیر.

نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بعضی چیزها هستند که با هیچ محک و معیاری، نه سنجیده می شوند و نه می توان برایش قیمت و بهایی تعیین کرد. مثل مهر مادر و عشق بیکرانی که به همراه جوانی و جان خود در پای فرزند می ریزد. برای دلیر مردانی هم که جان خود را سپر کردند تا گلوله دشمن بر پیکر میهن عزیزمان ننشیند، نمی توان مزد و بهایی متصور شد اما همه باید بدانیم که شرط مروت نیست اگر از وظیفه خود در قبال ایشان و پاسداشت این بزرگواران، چشم بپوشیم.

شریعتی یادآور شد: در تاریخ یکصد ساله گذشته، جنگ آمریکا علیه ویتنام یکی از بدنام ترین و خونبارترین جنگها را رقم زد. میلیونها ویتنامی در خانه هایشان قتل عام شدند و سرباز آمریکایی می دانست که آنچه می کند نه دفاع از سرزمین خود بلکه تجاوز به کشوری در آن سوی جهان است. کشوری که به نقل از یک نظرسنجی، 92 درصد از سربازان آمریکایی تا قبل از جنگ حتی نمی دانستند در کدام قاره قرار دارد.

وی ادامه داد: سربازان آمریکایی در ویتنام به فجیع ترین جنایات دست زدند و در نهایت هم با ذلت و خواری، شکست را پذیرفتند اما از روز پایان جنگ تا امروز که بیش از نیم قرن می گذرد، همین سربازان متجاوز به بهترین وجهی، چه از نظر مادی و چه معنوی مورد حمایت هستند و اگر چه بسیاری شان از دنیا رفته یا پیر شده اند اما از انواع خدمات رفاهی، درمانی و بیمه های اجتماعی برخوردارند.

شریعتی گفت: حال باید منصفانه قضاوت کرد که آیا رزمندگان مومن و دلیر ما که بدون هیچ چشمداشتی پا به میدان دفاع از میهن گذاشتند، پاسخی در خور و شایسته از مسئولین دریافت کردند.

نماینده مردم بهبهان اظهار کرد: متاسفانه باید اذعان کنیم که اکثر عزیزان ایثارگر ما در نهایت مظلومیت، روزگار می گذرانند و جای دریغ فراوان دارد که اگر هم تسهیلاتی مثلا برای ورود آنها به دانشگاه ها در نظر گرفته شد به دلیل ضعف روشنگری و اطلاع رسانی مسئولان وقت، ده ها برابر بزرگ نمایی شد و این خود یکی از دردناک ترین رفتارهایی بود که با مدافعان بی توقع میهن صورت گرفت. بطوری که هنوز غبار جنگ از تن سربازان ما نرفته بود که از گوشه و کنار نجواهای گله و شکایت برخاست که جبهه برایشان نان و آب و ... داشت، چنین اهانتهایی اگر چه از سوی افرادی اگشت شمار و به تحریک دشمن صورت می گرفت اما برای مردان ساده مخلصی که جز صیانت از کشور و انقلاب و فرامین امام راحل (ره)، هیچ انگیزه ای نداشتند و در کمال سلامتی و قدرت وارد میدان نبرد شده و اکثرا به غیر از برگزیدگانی که با شهادت به دیدار معبود شتافتند، آنها که بازگشتند دیگر خبری از خود و سلامتی شان نداشتند و غالبا با زخمها و ترکشهایی در تن خود تنها ماندند.
 
شریعتی عنوان کرد: بعضی هم با تسلیحات شیمیایی که غرب در خدمت صدام معدوم قرار داده بود، مجروح شدند و تنها خدا می داند که شبهای پر درد آنها چگونه به صبح می رسد؛ با سرفه های خشک و خونین که حتی یک تنفس راحت را برایشان به رویا و آروزیی دور بدل کرده است.

وی اضافه کرد: بعضی دیگر هم، امروز در اتاقهای مختصر خود و در تنهایی، روزگار می گذرانند و با مرور خاطرات گذشته و خواندن یادداشتهای سنگر و آلبومهای عکس میادین دفاع، جای خالی دوستان شهید خود را با ذکر صلوات گرامی می دارند.
مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار