تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۵
کد خبر: ۲۲۴۲۰۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۲هزار میلیارد ریال تسهیلات آماده پرداخت به آسیب دیدگان کرونا درخوزستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار بانک‌های خوزستان قرار گرفته تا به آسیب دیدگان ناشی از شیوع کرونا در استان پرداخت شود.

ارسلان غمگین  با بیان اینکه از خرداد پارسال پرداخت تسهیلات ویژه کرونا به واحدهای تولیدی آسیب دیده در قالب سامانه کارا آغاز شده افزود: چهار هزار و ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونایی برای پرداخت به واحدهای تولیدی آسیب دیده در دوران کرونا در اختیار بانک های خوزستان قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از این میزان تسهیلات تاکنون یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال به واجدان شرایط در خوزستان پرداخت شده و ۲ هزار میلیارد ریال دیگر نیز آماده پرداخت است.

وی گفت: دولت با پرداخت تسهیلات کرونا به بخش تولیدی و کارگری توانست بخشی از این آسیب‌های ناشی از شیوع کرونا را جبران کند.

 با شیوع ویروس کرونا بسیاری از واحدهای تولیدی و جامعه کارگری با تعطیلی و یا کاهش تولید و نبود بازار خرید متضرر شدند که دولت تلاش داشته تا با پرداخت تسهیلات بخشی از این ضرر و زیان را جبران کند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار