سرمربي تيم فولادخوزستان پيش از رويارويي تيمش برابر صنعت نفت آبادان گفت: به هيچ عنوان تمايل نداشتم در چنين شرايطي با نفت روبهرو شويم.
حسين فركي اظهاركرد: تيم ما پس از دو پيروزي كه در هفتههاي اخير كسب كرده است، نسبت به گذشته در شرايط روحي خوبي به سر ميبرد و تمرينات خود را با انگيزهي بالاتري دنبال ميكند.
وي افزود: تيم ما با نتايجي كه در دو هفته اخير كسب كرد، اتفاقات هفتههاي نخست را به دست فراموشي سپرد و در شرايط خوبي خود را براي رويارويي برابر نفت آماده ميكند.
سرمربي تيم فولادخوزستان ادامهداد: اين بازي هميشه براي ما حساسيت خاصي داشته ولي هيچ وقت دوست نداشتم در چنين شرايطي با تيم نفت روبهرو شويم.
وي تصريحكرد: تيم نفت آبادان باتوجه به نتايجي كه در هفتههاي گذشته كسب كرده و تغييراتي كه در كادر فني خود صورت داده، اكنون در شرايط خوبي به سر نميبرد.
فركي اظهاركرد: تيم ما نيز شرايط سخت قرارگرفتن در انتهاي جدول را تجربه كرده است و به خوبي ميتوانيم احساس آنها را درك كنيم.
وي عنوانكرد: شايد اگر در شرايط بهتري با اين تيم بازي ميكرديم، كيفيت بازي نيز بالاتر ميرفت و بازيكنان تيم حريف نيز مانند ما با روحيهي خوبي پا به ميدان ميگذاشتند.
سرمربي تيم فولادخوزستان گفت: با اين وجود تيم خود را براي ارايهي يك بازي باكيفيت آماده كردهايم و سعي ميكنيم در اين ديدار نيز نتيجهي خوبي بگيريم.
وي ادامهداد: تيم ما اگر در بازي با ذوبآهن امتياز از دست نميداد، اكنون در جايگاه بالاتري قرار داشت ولي با اين وجود اين اتفاقات نميتواند ما را از رسيدن به هدفمان بازدارد.