تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
کد خبر: ۲۲۳۲۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف بیش از ۵۲ هزار قرص غیرمجاز در "اهواز"

 سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان از دستگیری یک قاچاقچی و  کشف ۵۲ هزار عدد قرص غیرمجاز در شهرستان اهواز خبر داد.

به گزارش خوزنیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "سعید داراب نیا" در تشریح این خبر اظهار داشت: طرح پاکسازی نقاط آلوده و مناطق جرم خیز با هدف ارتقاء احساس امنیت اجتماعی توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر مرکز استان به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: ماموران مبارزه با موادمخدر با همکاری پلیس مرزبانی با انجام اقدامات تخصصی و کار اطلاعاتی یک نفر توزیع کننده قرص غیرمجاز را در یکی از مناطق شهرستان اهواز شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر کردند.

سرپرست پلیس مبارزه با موادمخدر استان خوزستان بیان داشت: در این عملیات تعداد ۵۲ هزار و ۶۰۳  قرص غیرمجاز کشف شد.

سرهنگ داراب نیا با بیان اینکه در این رابطه یک دستگاه خودرو توقیف شد، عنوان داشت: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شد.
captcha
آخرین اخبار