تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸
کد خبر: ۲۱۹۹۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازدید مدیر تعاون روستایی استان خوزستان از مراکز خرید گندم شهرستان رامشیر و هندیجان

 
 مدیر تعاون روستایی استان خوزستان به همراه اعضای ستاد خرید گندم این مدیریت از مراکز خرید گندم شهرستان رامشیر و هندیجان بازدید به عمل آورد.
 
  به گزارش خوزنیوز و به نقل از روابط عمومی تعاون روستایی خوزستان مهندس محمد امین چلداوی در این بازدید ضمن تاکید بر آماده سازی تمامی تجهیزات مراکز خرید گفت: خوشبختانه با استانداردسازی باسکولهای مراکز و همچنین کالیبره نمودن رطوبت سنجها آماده خرید گندم و کلزا مازاد بر نیاز کشاورزان هستیم.

  همچنین مدیر تعاون روستایی استان خوزستان در این برنامه از مرکز خرید گندم تل اسود ؛ مرکز خرید گندم شرکت وحدت و همچنین از مزارع گندم شهرستان رامشیر بازدید به عمل آورد



  به گزارش خوزنیوز و به نقل از روابط عمومی تعاون روستایی خوزستان مهندس محمد امین چلداوی در برنامه ای جداگانه ضمن بازدید از امکانات ؛ظرفیت ها و توانمندی های تعاون روستایی این شهرستان هندیجان  ، از آمادگی کامل شبکه تعاون روستایی جهت خرید گندم و کلزا از کشاورزان خبر داد.

  مدیر تعاون روستایی استان خوزستان در ادامه از مرکز خرید چم خلف عیسی و مرکز خرید بزرگمهر شهرستان هندیجان بازدید به عمل آورد.
captcha
آخرین اخبار