تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۲۱۶۲۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

با ادامه روند فعلی وضعیت کرونا در اهواز نارنجی خواهد شد

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: اگر آمار بیماران کاهش نیابد و روند فعلی ادامه دار شود وضعیت کرونا در اهواز طی هفته آینده نارنجی خواهد شد.
با ادامه روند فعلی وضعیت کرونا در اهواز نارنجی خواهد شد

 ، فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۱۰ بهمن ماه شاهد افزایش شیب تند کرونا در زمینه ابتلا و بستری هستیم.

وی افزود: بر اساس آمارهای اخیر ستاد استانی مقابله با کرونا برخی از محدودیت‌های را در بعضی از شهرهای استان اعمال نموده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: وضعیت اهواز نیز جای نگرانی دارد چراکه با ادامه همین روند و عدم کاهش آمار بیماران وضعیت کرونا در آن به نارنجی تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: تا به این لحظه شمار بیماران بستری در اهواز افزایشی است به گونه‌ای که ظرفیت بیمارستان رازی تکمیل شده و در حال پذیرش بیماران در سایر بیمارستان‌ها هستیم.

فرهاد ابول نژادیان تصریح کرد: اگر خواستار عدم تعطیلی ادارات، اصناف و ... هستیم باید پروتکل‌های بهداشتی را جدا رعایت کنیم.

وی بیان کرد: با خیز بیماری در استان خوزستان و ادامه این روند باید منتظر تعطیلی‌ها و اعمال محدودیت‌های گسترده باشیم.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار