تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
کد خبر: ۲۱۳۰۱۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

معارفه مدیر مهندسی و ساختمان، سرپرست شركت نفت و گاز آغاجاری و رئیس ساختار و بهره وری

 آيين معارفه مدير مهندسي و ساختمان، سرپرست شركت بهره ­برداری نفت و گاز آغاجاری و رئيس مهندسی ساختار و بهره ­وری شركت ملی مناطق نفت‌خيز جنوب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در اين مراسم كه روز شنبه (6 دي‌ماه) با حضور مهندس احمد محمدی مديرعامل شركت ملی مناطق نفت‌خيز جنوب برگزار شد ابراهيم پيرامون به عنوان مدير مهندسی و ساختمان، محسن دهان‌زاده به عنوان سرپرست شركت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری و محمدرضا آبيار به عنوان رئيس مهندسی ساختار و بهره‌وری معرفی شدند.

مهندس محمدی در اين جلسه با اشاره به سابقه مديريت مهندس پيرامون در شركت‌­های بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری و مسجدسليمان، گفت: شركت نفت و گاز مسجدسليمان از نظر وسعت حوزه عملياتی و پراكندگی تاسيسات و شركت نفت و گاز آغاجاری از نظر وجود تأسيسات حياتی انتقال نفت خشكی كشور و تزريق گاز ويژگی­های متفاوتی دارند و مهندس پيرامون در مديريت اين شركت­ها زحمات زيادی كشيدهاند.

وي همچنين با قدردانی از زحمات مهندس شاپور حاتم ­پور در مديريت مهندسی و ساختمان، گفت: اين مديريت همچون ساير بخشهای مناطق نفت­خيز جنوب دارای كاركنانی فرهيخته و كاردان است كه اميدوارم با همكاری ساير بخش‌­ها نقش مهم خود را در اجرای پروژه‌­ها با لحاظ داشتن دو عنصر زمان و هزينه، پررنگ‌تر كنند.

مهندس محمدی در ادامه با اشاره به سوابق مهندس دهان­زاده، گفت: كار در صنعت نفت به دليل ضرورت استمرار توليد و همچنين به دليل خطرات آن، يك ثانيه هم توقف ندارد لذا انتظار می­رود كاركنان شركت نفت و گاز آغاجاری همچون گذشته در جهت اهداف سازمان با سرپرست جديد همكاری كنند.

مديرعامل شركت ملي مناطق نفت‌خيز جنوب در خصوص اداره ساختار و بهره‌وری اظهار داشت: با توجه به وظايف اين اداره در تدوين معماری و ساختار مناطق نفت­خيز جنوب، ضروری است ساختار واحدهای ستادی و عملياتي متناسب با استراتژیها، ماموريت‌­ها،‌ اهداف و منابع هر پنج سال يكبار بازنگری و روزآمد شده و افزايش بهره­وری را به همراه داشته باشد.

وي اشاره به توانمندی آقاي آبيار براي تصدي مسئوليت مهندسی ساختار و بهره وری، از زحمات آقای قربانی در مدت سرپرستی اين اداره قدردانی كرد.

در اين نشست مدير مهندسی و ساختمان و رئيس مهندسی ساختار و بهرهوری شركت ملي مناطق نفت‌خيز جنوب و سرپرست شركت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری برنامه­ها اولويت­های خود را در مسئوليت جديد تشريح كردند.


captcha
آخرین اخبار