تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۲۱۲۱۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

میزبانی مسابقات دوومیدانی کارگری جنوب غرب کشور به اهواز واگذار شد

 رییس انجمن دوومیدانی کارگری خوزستان گفت: میزبانی رقابت‌های دوومیدانی کارگری جنوب غرب کشور به اهواز واگذار شد.

رضا بوعذار  اظهار داشت: این رقابتها به میزبانی اهواز و با حضور دوندگانی از سراسر کشور در ۱۵ ماده مختلف روز ۲۲ دی ماه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مسابقات دوومیدانی کارگری کشور به صورت انفرادی و تیمی برگزار می‌شود افزود: این رقابت‌ها در تمام ماده های ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۵۰۰ و پنج هزار متر، سه هزار متر آزاد، ۱۰۰*۴ امدادی، ۴۰۰*۴ امدادی، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب نیزه، پرش ارتفاع، پرش طول و پرش سه گام برگزار و در پایان نفرات برتر این رقابت ها به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند.

رییس انجمن دوومیدانی کارگری خوزستان با بیان اینکه این دوره از رقابت‌ها با همکاری اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان برگزار می شود گفت: هر ورزشکار حق شرکت در یک ماده انفرادی و یک ماده تیمی را دارد همچنین سهمیه هر استان هفت ورزشکار به همراه یک مربی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم این رقابت ها را در بالاترین سطح ممکن برگزار کنیم و ورزشکاران با خاطره ای خوش خوزستان را ترک کنند افزود: با پیشنهاد رییس انجمن دوومیدانی ورزش کارگری کشور مقرر شد نفرات برتر مسابقات کارگری سال گذشته در این دوره از رقابت ها شرکت کنند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار