تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۲
کد خبر: ۲۱۲۰۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سارق حرفه ای کابل های مخابراتی در دام پلیس مسجدسلیمان

 فرمانده انتظامی مسجدسلیمان از دستگیری یک سارق حرفه ای کابل های مخابرات با 8 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ کارآگاه" علی حسینی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس،اظهار داشت :در پی وقوع چند فقره سرقت کابل های مخابراتی در شهرستان مسجدسلیمان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری 12 با کار اطلاعاتی مخفیگاه یک سارق سابقه دار را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

این مقام انتظامی ضمن اشاره به اینکه متهم در تحقیقات فنی پلیس به 8 فقره سرقت کابل مخابرات و همدستی با 2مالخر در سطح شهرستان مسجدسلیمان معترف شد، تصریح کرد: طي بازرسي به عمل آمده از مخفیگاه متهم مقدار 10 کیلو کابل سوخته مخابرات کشف و تلاش برای دستگیری مالخران ادامه دارد.

فرمانده انتظامی مسجدسلیمان در پایان اظهار داشت:متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانون تحویل مرجع قضائی داده شد،
captcha
آخرین اخبار