اگرچه حالت Vanish پیامهای ارسالی را به اشتباه پنهان نمیکند، اما اگر بخواهید پیام شما برای همیشه ارسال نشود یا مورد بحث قرار نگیرد، میتواند به درد شما بخورد. این پیامهای ناپدید شده در سابقه گپ شما نیز وجود نخواهند داشت. برای روشن کردن حالت Vanish، فقط باید در گپ مورد نظر خود برای جابجایی با سلفی مضحک یا حالت کوتاه اصلاح پست، تند بکشید. به محض اینکه فرد مقابل پیام شما را مشاهده کرد، میتوانید برای خارج شدن از حالت ناپدید شدن دوباره انگشت خود را به سمت بالا بکشید و به صفحه گپ موجود بازگردید. همچنین هر تصویر، پیام یا GIF را که در حالت Vanish به اشتراک گذاشتهاید از بین میبرد.

فیس بوک همچنین ادعا میکند که از جنبه امنیتی این ویژگی نیز مراقبت کرده است. نیازی به گفتن نیست که حالت فقط برای چتهایی که به شما متصل هستند در دسترس خواهد بود. همچنین میتوانید انتخاب کنید آیا میخواهید وارد یک چت حالت ناپدید شوید یا نشوید. اگر کسی در حالی که از حالت ناپدید شدن استفاده میکنید از گپ شما اسکرین شات بگیرد، به شما اطلاع داده میشود. اگر احساس امنیت نمیکنید میتوانید شخصی را مسدود کرده و این مکالمه را گزارش کنید.