تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۶
کد خبر: ۲۱۰۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نمايشگاه عرضه مستقيم كالاي پاييزه در اهواز برپا مي‌شود

معاون بازرگاني داخلي سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: در آستانه فصل بازگشايي مدارس و افزايش تقاضا براي لوازم‌التحرير، پوشاك، كيف و كفش و با هدف جلوگيري از افزايش بي‌رويه قيمت كالا و خدمات مورد نياز مردم در اين ايام و تنظيم كالاهاي مورد هدف، نمايشگاه عرضه مستقيم كالاي پاييزه در اهواز برپا مي‌شود.

ابوالقاسم كوره‌چيني اظهاركرد: اين نمايشگاه از 18 تا 25 شهريورماه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي استان برگزار مي‌شود.

وي ادامه‌داد: مجري برپايي اين نمايشگاه مجامع امور صنفي اهواز با محوريت واحدهاي توليدي استان هستند. در اين نمايشگاه تمام ملزومات مربوط به فصل بازگشايي مدارس و همچنين مواد غذايي با تخفيف 15 تا 20 درصدي نسبت به قيمت‌هاي بازار عرضه خواهد شد. ساعت بازديد از نمايشگاه نيز 17 تا 24 تعيين شده است.

معاون بازرگاني داخلي سازمان صنعت و تجارت خوزستان با اشاره به اقدامات پيش‌بيني شده براي نظارت و بازرسي بر قيمت و توزيع كالاهاي عرضه شده در اين نمايشگاه، عنوان‌كرد: براي نظارت و بازرسي بر قيمت و توزيع كالا و خدمات در اين نمايشگاه ستاد خبري 124 مستقر شده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، در همان زمان به آن رسيدگي مي‌شود.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار