تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۲۱۰۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیر كل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان :

ثبت روز قدس در تاریخ معاصر جهان یك حركت نوین است

مدیر كل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان گفت:ثبت روز قدس در تاریخ معاصر جهان و ایران یك حركت نوین است.

عبدالمجید عقیلی' در مراسم سخنرانی راهپیمایی روز جهانی قدس در مصلای ثامن الائمه آبادان به پیام تاریخی رهبر كبیر انقلاب اسلامی ایران اشاره كرد و افزود:نامیدن روز قدس در تاریخ جهان از سوی امام خمینی (ره) یك حركت نوین در رویارویی با صهیونیسم‌ها بود.

وی اظهار داشت: امروز روح مبارزه در نفس‌های ملت فلسطین بیش از گذشته دمیده شده و این به سبب ارتقای هرچه بیشتر فرهنگ شهادت در میان فلسطینیان است.

وی ادامه داد:مسلمانان كشور فلسیطین ، سرزمینشان را با چنگ و دندان گرفته‌اند و مسلمانان ایران اسلامی در سرما و گرما و همه وقایع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی مانند زمان جنگ تحمیلی با شور و حرارت هر چه بیشتر در راهپیمایی روز قدس شركت می‌كنند.

مدیر كل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان افزود: یكی از پیامدهای بیداری اسلامی در كشورهای منطقه این است كه تحقق آرمان های آزادی مردم فلسطین را سرعت می بخشد.

عقیلی گفت:رژیم اشغالگر قدس كه تا پیش از این شعار نیل تا فرات را برای توسعه بخشیدن به سرزمین‌هایش سر می داد ،امروز برای حفظ خاكی كه اشغال كرده تقلا می‌كند.

وی افزود: خودسوزی و بحران‌های اقتصادی كه در خاك فلسطین اشغالی بر صهیونیست ها وارد می‌شود سقوط این نظام اشغال گر را سرعتی مضاعف بخشیده است.

مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان ادامه داد: نصرت الهی برای آزادی فلسطین در جهان امروز تجلی بیشتری نسبت به گذشته یافته است.

وی به حمایت های ملت های مسلمان از مردم فلسطین اشاره كرد و افزود:حمایت‌های بی‌دریغ و همه جانبه مسلمانان جهان هر چه بیشتر اسراییل و صهیونیست ‌ها را در منطقه خاورمیانه ضعیف كرده است.

وی تمدن دیرینه صهیونیسم ها را یك جعل تاریخی دانست و گفت: با نگاهی آشكارا به تاریخ اسراییل متوجه می‌شویم ادعای صهیونیست ‌ها در داشتن تمدن دیرین یك جعل تاریخی آشكار است.

عقیلی اظهار داشت: اسراییل زاده استعمار پیر بریتانیا است و موضوع فلسطین یكی از غم‌بارترین مسایل كشورهای اسلامی است.

وی تصریح كرد: صهیونیسم‌ها با تفكر شوم اشغال گری خود وارد خاورمیانه شدند و با حمله به سرزمین فلسطین آن را به اشغال خود درآوردند.

وی با اشاره به حمایت استعمار پیر از صهیونیست ها ادامه داد: از قرن پیش و با حمایت انگلستان صهیونیست‌ها وارد فلسطین شده و به اشغال دو سوم خاك این سرزمین پرداخته و با مصوبه سازمان ملل به خود وجاهت نامشروع دادند.

عقیلی افزود: در این سال ها صهیونیسم‌ها بیش از 4 میلیون فلسطینی را از كشورشان بیرون رانده و مجبور به مهاجرت به سرزمین‌های همجوار خاك فلسطین كردند.

این مقام مسوول گفت: در نخستین برخورد 875 هزار نفر از مردم مسلمان فلسطین درگیر این جنگ شدند.

وی اضافه كرد: جنگ سال 1956 و 1967 كه در نوار غزه، كرانه باختری رود اردن و بیت‌القدس به وقوع پیوست سبب اشغال این مناطق به دست صهیونیسم ها شده است.

عقیلی ادامه داد: در سال 1973 بخش عمده‌ای از سرزمین قدس به اشغال درآمده و جنگ چهارم به تثبیت این مناطق توسط صهیونیسم ها منجر شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار