مسئول تهيه و توزيع كتب درسي مقاطع راهنمايي و متوسطه ادارهكل آموزش و پرورش خوزستان از فروش كتابهاي درسي اين مقاطع از 4 شهريورماه در كتابفروشيهاي استان خبر داد.
كوروش موحدزاده با بيان اينكه بيشتر كتابها اين مقاطع را تحويل گرفتهايم، اظهارداشت: كتب درسي پايه دوم راهنمايي شامل 13 جلد كتاب و 2 سيدي آموزشي با قيمت 10 هزار و 250 تومان است؛ همچنين كتب درسي پايه سوم راهنمايي شامل 14 جلد كتاب و 2 قطعه سيدي است كه با قيمت 11هزار و 50 تومان به فروش ميرسد.
وي با بيان اينكه كتب درسي پايه اول متوسطه شامل 10 جلد كتاب و يك قطعه سيدي آموزشي به قيمت 8 هزار و 640 تومان است، افزود: كتب درسي پايه دوم متوسطه رشتههاي رياضي و فيزيك و علوم تجربي به ترتيب با قيمتهاي 11 هزار و 340 تومان و 11 هزار و 540 تومان، شامل 13 جلد كتاب و يك قطعه سيدي، است. كتب درسي پايه دوم متوسطه رشته علوم انساني هم شامل 13 جلد كتاب به قيمت 12 هزار تومان است كه در كتابفروشيهاي سطح استان به فروش ميرسد.
مسئول تهيه و توزيع كتب درسي مقاطع راهنمايي و متوسطه ادارهكل آموزش و پرورش خوزستان گفت: همچنين كتب درسي پايه سوم متوسطه رشته رياضي شامل 13 جلد كتاب و 2 قطعه سيدي، رشته علوم تجربي شامل 12 جلد كتاب و 2 سيدي و رشته علوم انساني شامل 14 جلد كتاب و 4 قطعه سيدي است كه به ترتيب با قيمتهاي 11 هزار و 980 تومان، 10 هزار و 130 تومان و 11 هزار و 710 تومان، در كتابفروشيها به دانشآموزان عرضه ميشود.
موحدزاده يادآور شد: همه نرخهاي اعلام شده با قيمت منگنه محاسبه شدهاست.
وي اظهارداشت: از خريداران تقاضا ميشود در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن 124 – ادارهكل بازرسي ونظارت بر قيمتها - و يا شماره تلفن 2220944 - اتحاديه صنف كتاب و نوشتافزار - تماس بگيرند.
مسئول تهيه و توزيع كتب درسي مقاطع راهنمايي و متوسطه ادارهكل آموزش و پرورش خوزستان گفت: مابقي كتب درسي را نيمه دوم شهريورماه تحويل ميگيريم.