تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۲۰۹۲۱۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۳۵ راهدارخانه در خوزستان به حالت آماده باش در آمدند

 معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت : ۳۵ راهداری و راهدارخانه استان برای بارش‌های احتمالی در پیش رو، به حالت آماده باش در آمدند .

 محمد جولانژاد دوشنبه اظهار داشت : زمان آغاز طرح زمستانی همه ساله از ۱۵ آذر آغاز می شود ، اما با توجه به شرایط جوی ، آمادگی کامل در راهدارخانه های  استان برای بارش های احتمالی وجود دارد.
وی ادامه داد : ۱۵۵ دستگاه ماشین آلات و ۳۰۸ نیروی راهداری در طرح زمستانی در راهدارخانه های استان مستقر شده اند و در صورت نیاز عملیات راهداری اضطراری را انجام خواهند داد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: در محورهای با احتمال بارش برف استان، تجهیزات راهداری ، ماسه و نمک آماده شده است.
وی با بیان اینکه سالانه ۷۷۰ تن ماسه و نمک در عملیات های راهداری زمستانی مصرف می شود، افزود : در حال حاضر ۸۰ درصد از نیاز استان آماده سازی شده و طی ۲۰ روز آینده ۲۰ درصد باقیمانده کامل خواهد شد.

خوزستان با ۱۴ هزار کیلومتر جاده، وجود مرزهای آبی و خاکی و ترانزیتی بودن جاده‌های آن تردد بسیار بالایی دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار