تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
کد خبر: ۲۰۸۶۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پلمب فروشگاه‌های لوازم خانگی و آرایشگاه مردانه در هندیجان

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان از پلمب ۲ فروشگاه لوازم خانگی و یک آرایشگاه مردانه در این شهرستان خبر داد.
 داوود رئیسی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان با اشاره به بازدید و بازرسی از اماکن و بازار‌های این شهرستان گفت: پلمب ۲ فروشگاه لوازم خانگی و یک آرایشگاه مردانه در جریان این بازدید‌ها انجام شد.

او با اشاره به اینکه در این بازرسی‌ها صدور ۱۰ اخطاریه کتبی برای ۲ مطب پزشک، یک داروخانه، یک ساندویچ فروشی و ۴ فروشگاه لوازم خانگی به منظور معرفی به تعزیزات صورت گرفت، افزود: همچنین بازدید‌های بهداشتی از ۶۸ صنف مختلف انجام و آموزش‌ها و اخطار‌های لازم ارائه شد.

رئیسی با بیان اینکه بازرسی‌ها با هدف رعایت شیوه نامه‌های مقابله با کرونا با حضور رئیس مرکز بهداشت، مسئول بهداشت محیط، نماینده فرماندار، رئیس اماکن نیروی انتظامی، رئیس اصناف، نماینده صنعت و معدن و نماینده تعزیرات حکومتی هندیجان انجام شدند، اظهار داشت: علاوه بر توزیع ماسک رایگان بین افرادی که ماسک نداشتند، برخوردهای لازم با متخلفان و عاملان سرپیچی از قوانین مقابله با کرونا صورت گرفت.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار