تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۲۰۷۸۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شعله‌های آتش در حال بلعیدن تالاب شیمبار است/ نیروهای محلی و محیط زیست فراخوان شدند

 طی یک هفته گذشته به دلایلی نامعلوم آتش تالاب شیمبار اندیکا را فراگرفته و نیروهای محلی و محیط زیست برای اطفای حریق فراخوان شدند.

 تالاب شیمبار یکی از منابع غنی زیست محیطی در خوزستان است. این تالاب زیبا یکی از بزرگترین تاکستان‌های طبیعی کشور را در دل خود جای داده و با گونه‌های مختلف گیاهی نقش مهمی در امرار معاش مردم منطقه ایفا می‌کند.

منطقه حفاظت شده شیمبار بیش از 54هزار هکتار وسعت دارد که در 2 هزار هکتار آن، عمده پوشش گیاهی این منطقه درختان و درختچه‌های جاز، پده ، گز ، تمشک، زالزالک ، انگور وحشی یاقوتی است.

در مابقی این منطقه حفاظت شده، کوهستان‌ها و جنگل و مرتع وجود دارد که از نظر تقسیم بندی جغرافیایی در شهرستان اندیکا با سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان درشمال شرق خوزستان قرار دارد.

 این منطقه در هفته گذشته به دلایلی نامعلوم دوبار طعمه حریق شده است که تداوم این آتش سوزی‌ها ممکن است یک فاجعه زیست محیطی ایجاد کرده و بسیاری از منابع گیاهی و حیوانی را از بین ببرد.

 
مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار