تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۲۰۵۴۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

چهار هکتار از اراضی پارک ملی دز رفع تصرف شد

 رئیس اداره پارک ملی دز گفت: چهار هکتار از اراضی منطقه حفاظت شده دز که برای کشت تصرف شده بود، پس گرفته شد.

رضا قپانچی‌پور افزود: این زمین‌ سال‌های گذشته برای کشت مورد تصرف قرار گرفته بود لذا با شناسایی محل، پیگیری قضایی برای رفع تصرف آغاز شد.
وی ادامه داد: شکوائیه‌ای در این خصوص علیه متصرفان تنظیم و پس از طی مراحل قانونی، دادگاه حکم قطعی به رفع تصرف و بازگشت مجدد زمین به اراضی منطقه حفاظت شده و پارک ملی دز صادر کرد.
رئیس پارک ملی دز اظهارداشت: به علت مجاورت بسیاری از زمین‌های کشاورزی با مناطق تحت حفاظت، برخی افراد سودجو سالیانه نسبت به توسعه اراضی خود برای کشاورزی اقدام می‌کنند.

وی افزود: این موارد به صورت مستمر توسط ماموران این اداره رصد و درصورت هرگونه پیشروی نسبت به پیگیری قضایی و برخورد قانونی با متصرفان اقدام خواهد شد.

پارک ملی دز زیستگاه گونه‌های مختلف جانوری به ویژه گوزن زرد ایرانی است. 
این پارک در طول ۱۵۰ کیلومتر از مسیر رودخانه دز امتداد دارد و از آن به عنوان تنها باقی مانده جنگل های گرمسیری جهان نام برده می‌شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار