امیرحسین نظری بیان کرد: هماهنگی لازم برای شروع به پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از سیل ۹۸ خوزستان به عمل آمده است.
وی گفت: واحدهای صنعتی و صنایع معدنی و صنوف آسیب دیده از سیل ۹۸ که در سامانه سجاد ثبت نام کرده و مدارک را تحویل دادهاند نسبت به ثبت نام در سامانه بهین یاب بخش خسارت سیل و انتخاب بانک های عامل( ملی ،صادرات، سپه، ملت، رفاهکارگران وتجارت) اقدام کنند تا به بانک مورد نظر معرفی شوند.
نظری افزود: وزارت صمت و وزارت کشور از بانک مرکزی در خصوص آییننامه تسهیلات سیل ۹۸ از سوی بانک مرکزی به شعب استانی ابلاغ و عملیاتی شد.
رییس سازمان صمت استان اظهار داشت: میزان نرخ سود تسهیلات در مناطق شهری ۴ درصد و در مناطق روستایی ۵ درصد خواهد بود.
وی ادامه داد: بانکهای عامل اعلام کردند، با گذشت زمان و هزینه کرد خسارت دیدگان از سیل و گذشت زمان طولانی تعامل خوبی نسبت به بررسی و پرداخت تسهیلات در حداقل زمان ممکن با واحدهای مشمول داشته باشند.
در فروردین ماه سال ۹۸ سیل گستردهای اغلب مناطق خوزستان فرا گرفت که باعث وارد کردن خسارت به بخش های مختلف از جمله واحدهای تولیدی و صنعت شد.
دولت برای جبران خسارت سیل به بخش های مختلف کشاورزی و تولید و واحدهای مسکونی تسهیلات مختلفی را در نظر گرفت.