تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۲۰۲۰۶۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خانه والیبال اهواز روزانه ضدعفونی می‌شود

  رییس هیات والیبال خوزستان گفت: خانه والیبال اهواز برای حفظ سلامتی ورزشکاران به صورت روزانه ضدعفونی می‌شود.

سعید شاهرخی اظهار داشت: مطابق مصوبه اخیر ستاد ملی مبارزه با کرونا، باشگاه‌های ورزشی مرتبط با رشته والیبال با رعایت تمامی پروتکل‌های ابلاغی و موازین بهداشتی و نیز ضدعفونی و گندزدایی مستمر و مرتب این مجموعه‌ها، می توانند فعالیتشان را آغاز کنند.

وی با بیان اینکه ۱۵ باشگاه ورزشی در اهواز فعالیت می‌کنند عنوان کرد: در حال حاضر فعالیت هیات‌ها، مدارس و کانون‌های والیبال استان به دلیل شیوع بیماری کرونا تعطیل بوده و آنها اجازه هیچ گونه فعالیتی ندارند ولی باشگاه‌های ورزشی والیبال می‌توانند با انجام پروتکل های بهداشتی نسبت به فعالیت خود اقدام کنند.

رییس هیات والیبال خوزستان در خصوص تیمداری استان در رقابت‌های لیگ برتر گفت: خوشبختانه نظر فدراسیون در این زمینه مثبت است. اسفندماه سال گذشته قرار بود آقای داورزنی برای این موضوع به خوزستان سفر کند که موضوع کرونا مانع از این کار شد. در کل اگر مسابقات والیبال در سطح کشور انجام شود ما به دنبال یک تیم در لیگ یک هستیم.

وی با بیان اینکه در حال رایزنی هستیم که یک اسپانسر برای والیبال استان پیدا کرده و بتوانیم در لیگ یک شرکت کنیم گفت: برای این کار پنج میلیارد ریال نیاز داریم که در مقایسه با هزینه تیم‌های دیگر استان‌ها رقم ناچیزی است.

شاهرخی با اشار به اینکه تا روزی که در هیات استان هستم برای رشد و پویایی این رشته تلاش می‌کنم گفت: وقتی در استان حمایتی از این رشته صورت نگیرد قطعا نمی‌توانیم قدمی رو به جلو برداریم. ما از لحاظ برگزاری مسابقات استان، اعزام به مسابقات کشوری در تمام رده‌های سنی، آموزش و کلاس مربیگری جزو استان‌های برتر کشور هستیم.

وی افزود: هیات والیبال استان بعد از ۱۰سال کلاس مربیگری بانوان را برگزار کرد همچنین اردوی تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۲۳ سال را بدون حمایت هیچ ارگانی برگزار کردیم که این موضوع نشان دهنده رشد والیبال خوزستان در بخش‌های مختلف است.

شاهرخیبا تقدیر از زحمتها ودستاوردهای آقای پروین رییس اسبق هیات والیبال استان گفت: آن موقع شرایط اقتصادی کشور بسیار خوب بود و هیات استان بودجه خوبی داشت به طوری که یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال از سوی اداره کل ورزش استان برای تیم لیگ برتری استان به حساب هیات واریز شد این در حالی است که کل بودجه دریافتی سال گذشته هیات از اداره کل ورزش و جوانان استان ۳۱۰ میلیون ریال بود.

وی در پایان گفت: تمام تلاش ما رشد و توسعه والیبال در سطح استان است و  در طول ۲ سال اخیر سعی کردیم والیبال بانوان استان را فعال کنیم.


مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار