تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۸
کد خبر: ۱۹۹۱۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون دانشکده نفت آبادان خبر داد

اختصاص سوله و استخر دانشکده نفت آبادان برای استفاده عموم

معاون دانشجویی دانشکده نفت آبادان گفت: با توجه به کمبود محلی برای شنای شهروندان آبادانی، استخر و سوله دانشکده نفت برای استفاده عموم اختصاص یافت.

غلامحسین فربد در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: به منظور غنی سازی طرح اوقات فراغت یک استخر و سوله وابسته به دانشکده نفت در اختیار شهروندان به ویژه جوانان و نوجوانان قرار می‌گیرد.

وی افزود: نوجوانان و جوانان آبادانی در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هر هفته می‌توانند از امکانات ورزشی این دو مکان استفاده کنند.

معاون دانشجویی دانشکده نفت آبادان ادامه داد: با همکاری تربیت بدنی، سپاه پاسداران آبادان و اداره ورزش و جوانان شهرستان، تاسیسات ورزشی دانشکده نفت در اختیار عموم قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: این اقدامات برای جلوگیری از اتلاف وقت جوانان و استفاده همه افراد از امکانات رفاهی - تفریحی به ویژه اقشار کم درآمد و حاشیه‌نشین شهر است.

فربد با اشاره به نیروی جوانی و استفاده از این نیرو در بین جوانان گفت: فصل جوانی سرشار از انرژی و نیرویی است که باید با تفریحات سالم و کلاس‌های آموزشی مختلف در راه درست مصرف شود.

وی ادامه داد: در صورتی که امکانات لازم برای جوانان مهیا نباشد آنان با روی آوردن به تفریحات ناسالم و دور شدن از کانون خانواده مشکلاتی را برای خود و جامعه ایجاد می‌کنند.

معاون دانشجویی دانشکده نفت آبادان افزود: همه ما باید با همکاری بین سازمانی و همیاری خانواده‌ها باید در راستای آشنایی فرزندانمان به فرهنگ غنی خود و دور کردن آنان از هجمه‌هایی که در بعضی از تفریحات وجود دارد تلاش کنیم.

فربد در پایان گفت: فراهم آوردن امکانات و وجود کلاس‌های مختلف ورزشی، تفریحی برای همه اقشار جامعه در راه کاستن ناهنجاری‌های اجتماعی و افزایش حضور جوانان در جامعه کمک می‌کند.

captcha
آخرین اخبار