تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۴
کد خبر: ۱۹۶۸۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۲ طرح عمرانی و ورزشی در چوئبده آبادان به بهره‌برداری رسید

۲ طرح عمرانی و ورزشی همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر روز شنبه در شهر چوئبده آبادان به بهره‌برداری رسید.

شهردارچوئبده روز شنبه در آیین بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت معابر کوی مسکن مهر این شهر گفت: برای اجرای این طرح ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

عبدالامیر جباری به سکونت ۱۷۰ خانواده در مسکن مهر چوئبده اشاره کرد و افزود:طرح بهسازی و آسفالت خیابان‌های مسکن مهر چوئبده به مساحت ۱۶ هزار متر مربع با مشارکت شهرداری این شهر و اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: با بهره‌برداری از این طرح تردد اهالی در کوی مسکن مهر چوئبده بهبود یافت.

شهردار چوئبده آبادان همچنین به افتتاح زمین چمن مصنوعی در این شهر اشاره کرد و گفت: عملیات احداث زمین چمن مصنوعی با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره ورزش و جوانان استان خوزستان تیرماه سال گذشته آغاز شد.

وی افزود: با بهره‌برداری از این زمین چمن مصنوعی با توجه به کمبود اماکن ورزشی در چوئبده زمینه توسعه فعالیت های ورزشی برای جوانان و نوجوانان این بندر فراهم شد.

شهر بندری چوئبده در فاصله ۳۰ کیلومتری آبادان قرار دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار