تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳
کد خبر: ۱۹۶۷۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اقتدار جهانی ایران از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

 امام جمعه دزفول با گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت: اقتدار جهانی ایران اسلامی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه دزفول در مصلای امام علی(ع) این شهر افزود: انقلاب اسلامی در ۴۰ سال گذشته پر از افتخار، عزت و سربلندی بوده و دشمنان را به تحیر واداشته است.
وی استقلال همه جانبه کشور را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت:  انقلاب اسلامی باعث اقتدار و استقلال علمی، سیاسی و فناوری ایران شده است.
حجت الاسلام قاضی دزفولی افزود: ایران اکنون به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده و به سمت قدرت جهانی پیش می‌رود؛ کسی تصور نمی‌کرد انقلاب اسلامی در ۴۰ سالگی به دنیا صادر شود.
وی با اشاره به احیای دین در دنیا بواسطه پیروزی انقلاب اسلامی افزود: امام خمینی(ره) اسلام ناب محمدی را به دنیا معرفی کرد و اکنون همه دنیا اسلام و مکتب تشیع را به خوبی می‌شناسند.
خطیب جمعه دزفول در فرازی دیگر از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: مردم باید با رعایت تقوای الهی در فضای مجازی از هتک حرمت دیگران خودداری کنند.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال ایجاد اختلاف، کینه و ناراحتی  در بین مردم و گروه‌های مختلف است، افزود: از پلیس فتا تقاضا کرده‌ام با افرادی که اقدام به انتشار مطالب کذب و آبروریزی شخص، گروه یا قومی شوند برخورد کند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی انتخابات را اساسی‌ترین مساله نظام و زیرساخت پیشرفت‌های کشور دانست و گفت: انتخابات مظهر عزم، اقتدار و بصیرت ملی و تامین کننده امنیت ملی است.
وی تهدیدهای دشمن را درصورت حضور مردم در صحنه ناکارآمد خواند و افزود: اقتدار نظام با تشکیل مجلسی قوی افزایش می‌یابد.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه چیدمان مجلس نقش تعیین کننده‌ای در انتخابات ریاست جمهوری دارد، بیان کرد: اگر درست انتخاب نکنیم در انتخابات ریاست جمهوری آسیب می‌بینیم.
وی افزود: افرادی مومن، انقلابی و دلسوز باید وارد مجلس شوند تا درمقابل کج‌روی‌ها و وسوسه‌ها مقاومت کنند و برای رسیدن به این کرسی دست به هر کاری نزنند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی داشتن عدالت و نگاه یکسان به همه مردم حوزه انتخابیه را از ویژگی‌های یک نماینده خوب دانست و گفت: افرادی که کیسه دوخته‌اند نمی‌توانند به مردم خدمت کنند.
وی افزود: ۹۰ نماینده معادل یک سوم نمایندگان فعلی رد صلاحیت شدند که اصلا آمار خوبی نیست.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه کوتاهی در خدمت به مردم هیچ توجیهی ندارد، افزود: باید به مسائلی چون گرانی، مسائل معیشتی و مافیای خودرو رسیدگی شود زیرا باعث نارضایتی مردم شده‌اند.

بیعت نیروی هوایی با امام خمینی(ره) کمر رژیم طاغوت را شکست
حجت الاسلام قاضی دزفولی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یوم الله ۱۹ بهمن و بیعت نیروی هوایی با امام خمینی(ره) گفت: این بیعت، کمر رژیم طاغوت را شکست و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود.
وی اظهار امیدواری کرد ۲۲ بهمن امسال که همزمان با چهلمین روز شهادت حاج قاسم سلیمانی است با حضور باشکوه مردم برگزار و  ضربه محکمی به دهان دشمن زده شود.
امام جمعه دزفول گفت: وضعیت بازار قدیم دزفول نامناسب، اسفبار، آشفته و نابسامان است و اگر اتفاقی در این بازار بیفتد خسارت‌های زیادی وارد می‌شود.

وی افزود: فضای جلوی مغازه‌ها، سقف و دیوارها پر است و اگر یک آتش سوزی پیش بیاید امکان ورود خودروی آتش نشانی به بازار نیست.
حجت الاسلام قاضی دزفولی در پایان با معرفی کتاب ذوالفقار برگرفته از زندگی حاج قاسم سلیمانی گفت: این کتاب در کمتر از یک ماه به چاپ دهم رسیده است.

امام جمعه شوش: راهپیمایی ۲۲ بهمن اقتدار ملی را به نمایش می‌کشد

دزفول-ایرنا- امام جمعه شوش با بیان اینکه ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ حق بر باطل غلبه کرد، گفت: استقامت، وحدت، اقتدار و عزم ملی با شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن به نمایش گذاشته می‌شود.

حجت‌الاسلام سید محمد امام در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شوش افزود: مردم ایران ‌همواره پشتیبان انقلاب شکوهمند اسلامی ‌بوده و این امر را در انتخابات و راهپیمایی‌های گوناگون به اثبات رسانده‌اند.

وی شرکت گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را تجدید عهد با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی دانست و گفت: مردم متدین ایران اسلامی با مشارکت گسترده در این راهپیمایی علاوه بر تبعیت از فرامین رهبری، عشق و دلدادگی خود را به نظام اسلامی ثابت خواهند کرد.

امام جمعه شوش ضمن دعوت از آحاد مردم انقلابی شهرستان شوش برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن افزود: تحریم‌های دشمنان در سایه اتحاد ملت بزرگ ایران با شکست مواجه می‌شوند.

وی اظهارداشت: مردم ایران با حضور باشکوه خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر اجازه توطئه به دشمنان نخواهند داد.

وی یادآورشد: چهلم شهادت شهید والامقام سپهبد شهید قاسم سلیمانی با ۲۲ بهمن امسال همزمان است و مردم ایران اسلامی همراه و همگام با مسلمانان سایر کشورهای اسلامی با حضور حداکثری در راهپیمایی این روز از رشادت‌ها و جانفشانی‌های این شهید والامقام تقدیر خواهند کرد.

امام جمعه شوش با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت در انتخابات یک وظیفه ملی و شرعی است و مردم باید نماینده‌ای را انتخاب کنند که در خط ولایت باشد و از هیچ تلاش و کوششی برای سربلندی ایران اسلامی دریغ نکند.

وی خاطرنشان کرد: نماینده‌ای را انتخاب کنیم که مجاهد، برومند، شجاع و اصلح از لحاظ ابعاد روحی و بینش سیاسی باشد و با فریبکاری به دنبال گول زدن مردم نباشد.

حجت الاسلام امام ادامه داد: رای به نامزد اصلح سبب تشکیل مجلسی قوی و تصویب قوانین مناسب می‌شود.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار