تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹
کد خبر: ۱۹۴۳۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مسوولان توجه بیشتری به خوزستان داشته باشند

 امام جمعه شوش با اشاره به مشکلات استان خوزستان گفت: مسوولان اگر توجه بیشتری به مشکلات خوزستان بویژه بیکاری جوانان داشته باشند، این استان متحول می‌شود.

حجت الاسلام سیدمحمد امام در آیین بزرگداشت حماسه ۹ دی در مصلای نماز جمعه شوش افزود: این حماسه در راستای حفظ و تقویت زیربنای جمهوری اسلامی بوقوع پیوست و خون شهدا و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی را تثبیت کرد.
وی با بیان اینکه بصیرت مردم در سال ۸۸ بالاتر رفت، اظهارداشت: ترجیح منافع شخصی بر منافع عمومی به معنی نداشتن بصیرت است.

امام جمعه شوش به وقایع آبان‌ماه امسال اشاره کرد و افزود: فتنه اقتصادی و برجام باعث شد مردم دوست و دشمن را بیشتر بشناسند.
وی از مسوولان شوش خواست مقابل فتنه اقتصادی یک حرکت اقتصادی انجام دهند و گفت: مردم با وجود مشکلات فراوان همراه با نظام هستند لذا مسوولان باید برای رفع مشکلات آنها از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

حجت الاسلام امام با انتقاد از برخی رسانه‌های شهرستان شوش گفت: رسانه‌ها باید مشکلات مردم را به گوش مسوولان برسانند.
وی با اشاره به آغاز مراحل انتخابات مجلس افزود: برخی افراد بدون تخصص و سابقه، داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی شده‌اند که مردم باید مراقب باشند و فردی ولایی، جسور، پیگیر و متخصص را انتخاب کنند.

جمعی از مسوولان، دانش‌آموزان و دانشجویان در این آیین حضور داشتند و شعارهای مرگ بر آمریکا،مرگ براسراییل و مرگ بر فتنه‌گر سردادند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار