تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۱۹۳۲۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت نوبت دوم سرایداران مدارس تا پایان سال97 انجام شد

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش خوزستان گفت: در آذرماه امسال توانستیم همه معوقات مربوط به نوبت دوم سرایداران و خدمتگزاران مدارس تا سال 97 را پرداخت کنیم. همچنین پیگیر پرداخت سایر معوقات آنها هستیم و امیدواریم این مشکل با تأمین اعتبار مورد نیاز حل شود.
 عزیزالله آروین، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: نوبت دوم به سرایداران و خدمتگزارانی که در آموزشگاه دیگر با کد مستقل دوم به‌کارگیری شوند، تعلق می‌گیرد و در سال‌های گذشته مشکلات زیادی برای پرداخت «نوبت دوم» به سرایداران و خدمتگزاران مدارس وجود داشت.

وی افزود: با این وجود در آذرماه امسال توانستیم همه معوقات مربوط به نوبت دوم سرایداران و خدمتگزاران مدارس تا سال 97 را پرداخت کنیم. همچنین پیگیر پرداخت سایر معوقات آنها هستیم و امیدواریم این مشکل با تأمین اعتبار مورد نیاز حل شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان درباره موضوع حق لباس سرایداران مدارس گفت: از طریق وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه در حال پیگیری حق لباس نیروهای سرایدار و خدمتگزار هستیم و به محض وصول مطالبات به مانند معوقات نوبت دوم، سریعاً پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به یکی دیگر از مطالبات نیروهای سرایدار و خدمتگزار درباره مرخصی استحقاقی عنوان کرد: هیچکدام از نیروهای آموزشی در طول سال تحصیلی مرخصی استحقاقی ندارند و مرخصی‌های استحقاقی نیروها، مخصوص تابستان است که در آن بازه زمانی می‌توانند از مرخصی استحقاقی خود استفاده کنند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار