تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۱۹۲۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سرانجام كارگاه‌های ادبی حوزه هنری خوزستان چه شد؟

مسؤول دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری خوزستان گفت: فراخوان ثبت‌نام در كارگاه‌های ادبی حوزه هنری تا 10 روز آینده منتشر می‌شود.
 
محمد شریفی در گفت‌وگو با ایسنا بیان كرد: حوزه هنری خوزستان چند هفته پیش از مكان قبلی خود (طبقه فوقانی سینما اكسین) به مكان جدیدی منتقل شد و قرار است مكان قبلی به منظور برگزاری این كارگاه‌های ادبی آماده شود.
 
وی افزود: دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در این مدت به دلیل مسایل مرتبط با جابه‌جایی موفق به برگزاری جلسات یا برنامه‌های ادبی نشد اما بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته محل برگزاری این كارگاه‌ها تا 20 تیر راه‌اندازی و ثبت‌نام آغاز می‌شود. بر اساس این برنامه‌ریزی كلاس‌ها در روزهای شنبه، یكشنبه و سه‌شنبه برپا می‌شوند.
 
شریفی تصریح كرد: ما بیش‌تر تمایل داریم علاقه‌مندان جوان به شعر و داستان را به كارگاه‌ها جذب كنیم. جذب افرادی كه در ادبیات ناشناخته هستند و برای فراگیری فن شعر و داستان‌ بلاتكلیف هستند از جمله اهداف ما در این كارگاه‌های ادبی است.
 
مسؤول دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری خوزستان اظهار داشت: این كارگاه‌ها باب خوبی برای این گروه از علاقه‌مندان به ادبیات هستند.
captcha
آخرین اخبار