تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۱۹۲۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس:

مدیران بخش کشاورزی مقصران اصلی انتقال آب خوزستان

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس گفت: مدیران بخش کشاورزی در خوزستان مقصر اصلی در انتقال آب کارون از سرشاخه‌ها هستند.

اسماعیل جلیلی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: عدم توسعه در بخش کشاورزی در سطح زیر کشت استان خوزستان باعث شده مدیران ملی به فکر انتقال آب مازاد رودخانه کارون به دیگر استان‌ها فرو روند.

وی با تأکید بر ضرورت تبدیل اراضی دیم به آبی، افزود: بسیاری از اراضی استان خوزستان به صورت دیم کشت می‌شود و عدم تبدیل این اراضی به کشت آبی باعث شده تا مصرف آب کشاورزی در خوزستان کمتر از حد مورد نیاز باشد و این چنین به نظر برسد که آب کارون برای کشت مزارع خوزستان زیاد است.

جلیلی تصریح کرد: کشاورزی در خوزستان به صورت سنتی انجام می‌شود و برداشت محصول با دستگاه‌های مکانیزه دلیلی برای مکانیزه شدن کشاورزی در خوزستان نیست و مسئولان در این باره هوشیار باشند.

وی با تأکید بر اینکه باید کشاورزی در خوزستان مکانیزه شود، افزود: باید کشاورزی در خوزستان توسعه یابد و به صنعت اصلی استان مبدل شود این در حالی است که در شرایط کنونی خوزستان در بخش کشاورزی تنها زیان‌ده است و کشاورز با توکل به خدا تنها به کشت دیم روی می‌آورد.

نماینده مردم مسجدسلیمان، اندیکا و لالی در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: برای بخش کشاورزی در استان باید تدابیر جدیدی اندیشید و در این باره نباید سرعت عمل را فراموش کرد.

وی افزود: در بسیار از مناطق استان برای برداشت از آب دچار محدودیت هستیم و این محدودیت در حالی برای کشاورزان خوزستان اعمال می‌شود که آب مزارع خوزستان به دیگر استان‌های کشور منتقل می‌شود.

غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
0
0
نماینده محترم مسجد سلیمان چرا فقط از کشاورزان بحث می کنی چرا از پرسنل جهاد کشاورزی که این همه از آنها توقع دارند دفاع نمی شود با توجه به گرانی و حقوق کم انتظار چه چیزی را از کارشناسان دارید وقتی انگیزه شغلی از بین برود دیگر کسی دلش به کار نمی رود و ما تا آنجا که وظیفه شرعی و اینکه حقوق که می گیریم حلال باشد کار می کنیم و مجبور هستیم برای اینکه شرمنده خانواده خود نشویم بعد از وقت اداری به دنبال کار دیگر باشیم زمان قبلا مرحوم بهشتی می فرمود ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت ولی حالا مدیران استان فقط به دنبال محکم کردن میز خود هستند مانند استاندار و ................. و وعدهای که می دهند مانند وعده بدی آب و هوا پس جناب نماینده اول زیر بنا را درست کن بعد شروع به ساختن بکنید30/03/91
captcha
آخرین اخبار