تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۱۹۱۸۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مسوولان به مشکلات مناطق محروم بیشتر توجه کنند

 امام جمعه خرمشهر از مسوولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست در مناطق محروم و حاشیه شهر بیشتر حضور یابند تا مشکلات این مناطق را از نزدیک مشاهده کرده و برطرف کنند.

حجت الاسلام محمدجواد عادل‌پور چهارشنبه در آیین تجلیل از بسیجیان شهرستان خرمشهر در سالن اجتماعات گمرک این شهر اظهار داشت:بررسی ناآرامی‌های اخیر بیانگر این واقعیت است که مناطق محروم و حاشیه شهرها بیشتر مورد سوء استفاده دشمن و آشوبگران قرار گرفته است.

وی حضور مسوولان در مناطق محروم برای رفع مشکل و کمبودهای این مناطق موثر دانست و گفت: حضور مسوولان با روحیه‌ی جهادی و بسیجی می تواند بسیاری از نارسایی ها را در این مناطق جبران و برطرف کند.

حجت الاسلام عادل‌پور با بیان اینکه تفکر بسیجی ضامن امنیت است گفت: با تفکر بسیجی همه مسایل و مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قابل برطرف شدن است. 

امام جمعه خرمشهر گفت: بر اساس نظر کارشناسان مسایل اقتصادی و معیشتی افزایش قیمت بنزین یک امر ضروری بود چرا که ایران در مقایسه با سایر کشورهای منطقه بیشترین مصرف بنزین را دارد.

وی افزود: از طرفی تولید هر لیتر بنزین در کشور بین ۷۰ هزار ریال تا ۱۰۰ هزار ریال هزینه در بر دارد و دولت در تولید بنزین متحمل یارانه پنهان می شود و تنها قشر برخوردار از این یارانه بهره‌مند می شوند و قشر مستضعف محروم هستند.

امام جمعه خرمشهر ادامه داد: ملت این تحلیل کارشناسان را پذیرفت اما انتظار دارند که این طرح مدیریت و کنترل شود.

وی در ادامه اعتراض را حق مردم دانست و  گفت: متولیان امر باید تریبونی برای شنیدن صدای مردم فراهم کنند.

عادل پور در ادامه با بیان اینکه دشمن برای چنین فرصت هایی برنامه‌ریزی کرده و درصدد ضربه زدن به انقلاب و کشور است گفت: اینجانب به عنوان یک مسوول ، زبان مردم هستم و باید فریاد مردم را به گوش مسوولان برسانم لذا مسوولان هوشیار باشند و به مطالبات مردم و رفع مشکلات آنها توجه ویژه‌ای داشته باشند.

مدیر کل گمرک خرمشهر نیز در این آیین بسیج را یک نهاد مقدس اجتماعی با ابعاد متعدد دانست و گفت: این نهاد پاسخگوی نیازهای اساسی جامعه است.

علی سلیمانی افزود:کارنامه بسیج پر از افتخاراتی است که نمونه بارز آن را می‌توان در دوران دفاع مقدس و نقشی که بسیج در پیروزی در برابر دشمن ایفا کرد، مشاهده نمود.  

وی اظهار داشت:مردمی بودن بسیج بزرگترین سرمایه آن است و در حقیقت بسیج از بزرگترین داشته‌های نظام جمهوری اسلامی است که با درایت امام راحل(ره) شکل گرفت.

در پایان این آیین از بسیجیان نمونه خرمشهر تجلیل شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار