تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۱۹۱۷۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جشنواره سراسری تئاتر لاله‌های سرخ در اندیمشک آغازشد

  جشنواره سراسری تئاتر لاله‌های سرخ با اجرای تعدادی از نمایش‌های راه یافته به مرحله نهایی روز سه‌شنبه در اندیمشک آغازشد.

دبیر این جشنواره گفت:اجرای نمایش های "سال مرگی" به کارگردانی پویان عطایی از اصفهان،"کوچه مختار بود ساسان بود و سیمین" به کارگردانی جواد صداقت از بوشهر و "مرگ سپید ۲ کابوس" به کارگردانی مصطفی غلامی از گیلان برای امروز برنامه ریزی شده است و اجرای آنها تا شب ادامه دارد.

علی بازگیر افزود:همچنین نمایش های "من از تاریکی می ترسم" به کارگردانی سیدمحمد محمدی از استان مرکزی ، "به خند گندم به رویای آرد" به کارگردانی خلیل ضرغام پور از خوزستان  و "در امتداد سکوت" به کارگردانی میثم ملازینل از قزوین  فردا چهارشنبه به روی صحنه می شوند.

وی گفت: نمایش های "شکم" به کارگردانی علیرضا معروفی از استان البرز، "داهول " به کارگردانی مهدی آشوغ از خوزستان و "ملودی پدر" به کارگردانی بهروز وفایی از خوزستان نیز روز پنجشنبه اجرا خواهند شد.

وی با بیان اینکه حدود ۹۰ هنرمند از ۹ استان کشور در مرحله نهایی این جشنواره حضور دارند، اظهار داشت:داوری این جشنواره را فریبا متخصص ، مریم معترف و بهزاد صدیقی بر عهده دارند.

بازگیر بیان کرد: حفظ ، ترویج و توسعه آداب، سنن، رسوم و باورهای بومی، توجه به مفاهیم والای انسانی، اعتلای ذائقه فرهنگی، نفی تروریسم و خشونت  همچنین کوشش برای صلح جهانی و موضوع آزاد از محورهای این جشنواره است.

وی گفت:نکوداشت یاد و خاطره شهدای بمباران اندیمشک در چهارم آذر ۱۳۶۵ به عنوان روز مقاومت و پایمردی مردم اندیمشک، تکریم دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و حماسه های مدافعان حرم و بهره مندی از تاریخ ارزشمند و گنجینه ادبیات ایرانی از دیگر محورهای مورد تاکید این جشنواره سراسری است.
آیین اختتامیه این جشنواره و معرفی برترین ها روز جمعه هشتم آذرماه در تالار خورشید اندیمشک برگزار می شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار