تقی رستم وندی روز یکشنبه در حاشیه جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس اعلام قبلی قرار بود که در یکصدوبیست و پنجمین جلسه شورای اجتماعی کشور ظرفیت مشارکت های مردمی و به ویژه تشکل ها و ثمن ها در مسیر مدیریت اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد اما در این نشست با دستور وزیر کشور به تحولات اخیر و التهابات اجتماعی پرداخته شد.
وی ادامه داد: دستگاه های شرکت کننده در این نشست هر کدام از منظر وظایف خود به التهابات اخیر پرداختند و وزیر کشور هم از تحولات اخیر صحبت و اعلام کرد که نشان می دهد در خصوص طرح مدیریت مصرف سوخت از قبل برنامه ریزی شده و برنامه هایی نیز در این خصوص انجام شده بود.
رستم وندی تصریح کرد: به دنبال اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و در روز دوم آن شاهد اغشاشاتی توسط کسانی بودیم که از قبل می خواستند جرقه هایی را در حوزه های اجتماعی ایجاد کنند و این اتفاق افتاد.
وی اعلام کرد: در حال حاضر التهابات با مدیریت مقام معظم رهبری و تلاش های نیروی انتظامی مدیریت شده است و اخبار جدید در این خصوص توسط مسئولان نیروی انتظامی و امنیتی و دیگر مسئولان ذیربط اعلام خواهد شد.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در پاسخ به سوالی درخصوص شمار دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر گفت: من در این خصوص اطلاعی ندارم و مسئولان انتظامی و امنیتی در این زمینه اعلام نظر می کنند.
رستم وندی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد آسیب های اجتماعی اظهار داشت: در مقوله آسیب های اجتماعی مدیریت های خاصی از سال ۹۵ برای دستگاه های ذیربط تعریف شده و آخرین کار توافقی است که وزارت بهداشت و وزارت تعاون و بهزیستی با هم داشتند.