تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۶
کد خبر: ۱۸۸۹۶۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رئیس پلیس امنیت اقتصادی: زائران کالای ممنوعه همراه نداشته باشند

  رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا به زائران اربعین توصیه کرد کالاهایی که در فهرست ممنوعه گمرک جمهوری اسلامی ایران قرار دارند در سفر به کربلا و خروج از مرز همراه نداشته باشند.

 سردار محمدرضا مقیمی یکشنبه در بازدید از مرز بین المللی شلمچه با بیان اینکه کارکنان مستقر در مرز حین تردد زائران بر ورود و خروج کالاهای همراه آنان نظارت دارند، تصریح کرد: زائران با دقت نظر کافی مراقب باشند تا کالاهایی را که در لیست ممنوعه گمرک جمهوری اسلامی ایران است، همراه نداشته باشند.

وی ماموریت پلیس امنیت اثتصادی ناجا را پیش بینی، پیشگیری، کنترل، شناسایی و در نهایت مقابله و کشف فعالیت های جرائم اقتصادی عنوان کرد و گفت:در فضای امنیت اقتصادی موضوع های مرتبط با شرح وظایف پلیس، توسط کارکنان در حال کنترل و رصد است.

سردار مقیمی با اشاره به اینکه پلیس در بحث هوشمندسازی دارای بانک های اطلاعاتی است، گفت: ناجا با استفاده از این داده ها از بروز حوادث و مشکلات تا حد زیادی جلوگیری می کند و در صورت رخ دادن حادثه می تواند آن را در کوتاه ترین زمان ممکن آن را برطرف کند.

وی همچنین با بیان اینکه امسال نسبت به سال های گذشته تعداد زائران اربعین در مرزهای چهار گانه ایران چند برابر شده است افزود: مردم و پلیس در زمینه برگزاری هر چه با شکوه تر کنگره عظیم اربعین حسینی با استفاده از تجربه سالیان گذشته با تدبیرتر عمل می کنند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: عاشقان ابا عبدالله الحسین (ع) با اشتیاق و علاقه وافر با ولایتمداری و دینداری در فضایی معنوی عازم کربلا می شوند.با گذشت ۱۳ روز از ماه صفر (هشتم مهرماه تاکنون ) ۶۰۰ هزار زائر ایرانی و خارجی از گذرگاه مرزی شلمچه راهی عتبات عالیات شدند.

حرکت زائران کربلا به سمت ۲ گذرگاه بین المللی چذابه و شلمچه در استان خوزستان همچنان ادامه دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار