6 طرح بزرگ آبرسانی در مناطق عشایری احمد فداله و دره کاید دزفول اجرایی شد.
رئیس امور عشایر دزفول گفت این طرحها با هدف رفع محرومیت از مناطق عشایری و تأمین آب آشامیدنی سالم در این مناطق با اعتباری افزون بر 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی در مناطق عشایری احمدفداله و دره کاید شهرستان دزفول اجرا شد.
غلامرضا دیناری افزود : با اجرای این طرح ها یکهزار خانوار ساکن مناطق عشایری از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار میشوند.
وی گفت : این طرح ها شامل آبرسانی به 100 خانوار در منطقه چشمان احمدفداله ، آبرسانی به 200 خانوار در منطقه سر تنگ آبشار شوی و آبرسانی به 200خانوار در منطقه عشایری لباب و کول سیراب دره کاید است.
رئیس اداره امور عشایر دزفول افزود : همچنین 100 خانوار منطقه خرساب سالن کوه ، 150 خانوار در منطقه دره گپ فداله عمران و 250 خانوار ساکن در منطقه دورک با اجرایی شدن این طرح های آبرسانی از نعمت آب سالم برخوردار شدند.