امین منصور اظهار داشت: نرگس فرح بخش،نرگس عبدالهی، طیبه سیاره، ریحانه شکارچی فرد از داراب فارس، ثریا حیدری، طاهره بلوچ از بندرعباس استان هرمزگان، مریم محیسن از بندر امام خمینی استان خوزستان،بابک کشوری و چنگیز موحدزاده از گچساران در بیمارستان خرمشهر بستری هستند.
وی افزود:در ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ زائر مجروح و پیکرهای پنج کشته شده حادثه رانندگی عراق از مرز شلمچه وارد کشور شدند که به بیمارستانهای شهید بهشتی، طالقانی، ۱۷ شهریور و نفت در آبادان و بیمارستان ولی عصر در خرمشهر منتقل شده و تحت درمان می باشند.
علاوه بر تردد یک میلیون زائر اربعین از مرز مهران در استان ایلام ، بیش از ۵۰۰ هزار زائر نیز از مرز شلمچه طی مدت ۱۱ روز از اول ماه صفر تاکنون راهی کربلای معلا شدند.
شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر مهمترین گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی است.